کد خبر:۷۹۶۷۹۳
معتمدی خبر داد

دانشگاه امیرکبیر رتبه ۲۲ رده‌بندی QS در حوزه ارجاعات مقالات را کسب کرد

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه این دانشگاه در زمینه‌های علمی و پژوهشی بسیار فعال است، گفت: براساس رتبه بندی کیو اس، امیرکبیر در حوزه ارجاعات به مقالات رتبه ۲۲ جهان را کسب کرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سید احمد معتمدی رییس دانشگاه امیرکبیر در مراسم امضا تفاهم نامه با شرکت «فرابوم کسب و کاری نوآوری باز»، گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه فعالیت‌های علمی، تعداد مقالات و میزان ارجاع به مقالات در رتبه‌های خوب جهانی قرار گرفته است.

معتمدی افزود: براساس رتبه بندی کیواس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رتبه ۲۲ جهان در حوزه ارجاع به مقالات را کسب کرده است و به ازای هر استاد ۴.۲ مقاله تولید می‌شود که این تعداد بسیار بالا است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: زمانی مطرح بود که دانشگاه باید الکترونیک شود، اما اکنون می‌گویند دانشگاه باید دیجیتالی شود که باید فاصله رسیدن به دیجیتالی شدن دانشگاه را کم کنیم. امیداوریم این نوع توافق نامه‌ها به قرارداد منجر شود و از این طریق بتوانیم دانشگاه را به سمت دیجیتالی شدن در مسائل مختلف مالی و اداری سوق دهیم.
 
وی بیان کرد: کار‌های خوبی در حوزه دیجیتالی شدن فعالیت‌های دانشگاه صورت گرفته اما قصد داریم این فعالیت‌ها به صورت متمرکز توسعه یابد؛ بنابراین دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه دیجیتالی شدن فعالیت‌ها می‌تواند به عنوان پایلوت مشخص شود و در صورت انجام این پروژه نتایج و راهبرد‌ها به دیگر دانشگاه‌ها نیز بسط داده شود.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار