کد خبر:۷۹۷۰۳۷
معتمدی:

برنامه درسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ارتباط بیشتر با صنعت بازنگری می‌شود

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر، نوآوری، مهارت افزایی و افزایش قرارداد‌های پروژه‌ای را از جمله اهداف این دانشگاه برای ارتباط بیشتر با بخش صنعت عنوان کرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ سید احمد معتمدی رییس دانشگاه امیرکبیر در نخستین جایزه ملی «لجستیک و زنجیره تامین» بیان کرد: بیش از یک سال پیش تفاهم نامه‌ای با وزارت صنعت، معدن و تجارت امضا شد، البته امضا تفاهم نامه خیلی ساده است، ولی به ثمر رسیدن آن کارسختی است.

معتمدی یادآور شد: همه بخش‌های جامعه از خدمات لجستیک می‌توانند استفاده کنند. چند سال پیش تصور نمی‌شد که دانشگاه‌ها وارد این بخش شود، ولی خوشحالیم که امروزه دانشگاه‌ها به خصوص دانشگاه صنعتی امیرکبیر به بخش صنعت وارد شده و خدمات خوبی ارائه داده است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر ادامه داد: برای اینکه ارتباط بین دانشگاه و صنعت افزایش یابد باید از پروژه‌های موردی خارج شده و وارد موضوع رفع نیاز‌های صنعت و جامعه شود. بر همین اساس این دانشگاه هدف گذاری کرده است که ابتدا برنامه درسی بازنگری شود و دانشجویان و اساتید با مشکلات روز جامعه درگیر شوند.

معتمدی با تاکید بر اینکه افزایش قرارداد‌های صنعتی از جمله برنامه‌های دانشگاه است، افزود: با بخش‌های مختلف کشور قرارداد امضا شده و تلاش می‌کنیم توسط دانش این دانشگاه برای رفع نیاز‌های بخش‌های صنعت گام برداریم.

وی به فعالیت‌های این دانشگاه در بخش نوآوری اشاره کرد و گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر با برنامه ریزی در این بخش بسیار موفق عمل کرده تا آنجا که نوآوری این دانشگاه از۱۵۰ مورد به ۳۰۰ مورد افزایش یافته است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مورد فعالیت‌های این دانشگاه در بخش مهارت افزایی اظهارداشت: این موضوع علاوه بر اینکه سبب کمک به صنعت کشور می‌شود، زمینه‌های جذب دانشجو به بازار کار را نیز فراهم می‌کند.

معتمدی خاطرنشان کرد: برقراری ارتباط دانشگاه با بخش‌های مختلف کشور می‌تواند جریان مستمری را در دانشگاه نهادینه کند و تربیت نیروی انسانی را به همراه بیارود. زیرا این گونه حرکت‌ها ارتباط بیشتر صنعت و جامعه را به همراه خواهد آورد تا به رفع مشکلات صنعتی جامعه کمک شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار