کد خبر:۷۹۶۹۸۷
با تلاش یک استارت‌آپ؛

کامپوزیت‌های بادوام و سبک با استفاده از نانوافزودنی‌های پلیمری روانه بازار می‌شود

یک استارت‌آپ، نانوافزودنی تولید کرده است که می‌تواند به سخت‌تر شدن، سبک‌تر و با دوام‌تر شدن کامپوزیت‌ها کمک کند.
کامپوزیت‌های بادوام و سبک با استفاده از نانوافزودنی‌های پلیمری روانه بازار می‌شود
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، استارت‌آپ میتو متریالز سلوشنز، نانوافزودنی تولید کرده است که می‌تواند به سخت‌تر شدن، سبک‌تر و با دوام‌تر شدن کامپوزیت‌ها کمک کند.

این شرکت اخیرا موفق به دریافت ۱٫۱ میلیون دلار حمایت مالی برای توسعه این محصول شده است. این حمایت مالی تنها برای بهبود محصول به این شرکت اختصاص داده شده و میتو نمی‌تواند از آن برای پرداخت هزینه‌های مربوط به عملیات‌های کسب‌وکار استفاده کند.

براساس تحقیقات انجام شده در این حوزه و پتنتی که مالکیت آن در اختیار دانشگاه ایالتی اکلوهوما است، شرکت میتو می‌تواند نانوذرات هیبریدی تولید کند که در آن از اکسید گرافن و دیگر ذراتی که به POSS شهرت دارند استفاده شده است.

بعد از پخت اولیه، ساختار میکروسکوپی این ترکیب شبیه به ساختار لانه‌زنبوری شده و می‌توان به آن لایه‌های فایبرگلاس، چلوار و دیگر مواد را اضافه کرد. اکسیدگرافن به این ساختار کمک می‌کند تا گرما را هدایت کند.

شرکت میتو سال گذشته راه‌اندازی شد و به سرعت موفق به جذب سرمایه شد. مرکز علوم و فناوری پیشرفته اوکلوهوما، گرنتی به مبلغ ۳۹۰ هزار دلار را به مدت سه سال به این شرکت اعطا کرد و بنیاد ملی علم در قالب برنامه تحقیقات نوآورانه کسب و کار کوچک نیز ۹۵۴ هزار دلار به این شرکت اختصاص داد.

این حمایت‌های مالی برای تسریع توسعه محصول و کسب‌وکار استفاده می‌شود که در نهایت منجر به ارائه افزودنی‌های جدید برای این شرکت خواهد شد.

هالی کیث از بنیان‌گذاران این شرکت می‌گوید: «ما در این مسیر فراز و نشیب‌های متعددی را تجربه کردیم، اخیرا شرایط کمی بهتر شده است و موجب شده بتوانیم به آینده امیدوارتر شویم.»

یکی از نقاط امیدواری کیث، کمک‌های مالی چند میلیون دلاری به این شرکت و همچنین پیوستن شرکت میتو به شتاب‌دهنده تک‌استار است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار