به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری، سیدمحسن موسویتاکامی در خصوص انتقال آب دریای خزر به بخش کویر مرکزی ایران اظهار کرد: اگر این کار با مسیر پیشنهادی انجام شود بخش اعظمی از منطقه جنگلی مازندران از بین میرود و این برای ما خسارتی جبرانناپذیر است.
وی خاطرنشان کرد: کمیته فنی اداره کل منابعطبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری، با بازدیدهای میدانی و کارشناسی، مخالفت خود را به شکل مکتوب و در ۹ بند به سازمان حفاظت محیطزیست اعلام و صراحتاً مخالفت خود را با نابودی جنگلها بیان کرده است.
مدیرکل منابعطبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری افزود: در نامه استعلامی سازمان حفاظت محیط زیست، کمیته فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری، بارها بر تخریب جنگلها تاکید کرده و یادآور شده است با توجه به اینکه در برخی نقاط، مسیر انتقال لوله آب بیشتر از ۱۱ کیلومتر از حاشیه جاده جنگلی عبور میکند سطح زیادی از پوشش جنگلی نابود میشود.
کمیته فنی اداره کل منابع طبیعی مازندران با طرح انتقال آب خزر به کویر مخالفت کرد، این مخالفت که به دنبال بازدیدهای میدانی و جلسات متعددی رخ داده است در آخرین بازدید میدانی هفته گذشته از مسیر عبور خط لوله انتقال آب خزر از روستاهای منطقه خطیرکوه و قلب جنگل های هیرکانی به نقطه نهایی خود رسید.
در نامه کمیته فنی اداره کل منابع طبیعی مازندران بارها بر تخریب جنگل های هیرکانی در مسیر لولهگذاری در صورت اجرای این طرح مخرب تاکید شده است.
پروژه انتقال آب خزر به سمنان نیز در سنوات گذشته در صورتجلسه شماره 6 مورخ 4/2/92 و شماره 4 مورخ 1/4/94 کمیته فنی این اداره کل به دلیل تخریب زیاد به جنگل های خزری مورد تایید قرار نگرفته بود.
با این حال و با مخالفت صریح کمیته فنی اداره کل منابع طبیعی مازندران با نابودی جنگلها، عیسی کلانتری رئیس سازمان محیط زیست با بی اعتنایی به نظر کارشناسان کمیته فنی با طرح انتقال آب دریای خزر به کویر موافقت کرده است.