کد خبر:۷۹۸۵۰۴

پیام فرزند شهید عباسی بعد از دستگیری زم

فرزند شهید مدافع حرم منصور عباسی بعد از دستگیری روح‌الله زم، سرشبکه کانال معاند آمدنیوز، با انتشار عکسی قدیمی که آمد نیوز پیش‌تر آن را منتشر کرده بود، پیامی منتشر کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، 60 ماه سابقه شرکت در جبهه‌های جنگ تحمیلی را داشت و در این مدت جانباز هم شده بود، ولی این باعث نمی‌شد حالا فکر کند تکلیفش را در مورد جنگ و جهاد به اتمام رسانده و دیگر نیازی نیست در جبهه مقاومت نقش‌آفرینی کند، به همین علت وقتی راهی برای اعزام به سوریه پیدا کرد، راهی شد تا تجربه‌هایش را در اختیار جوان‌ترها بگذارد و به‌عنوان یک رزمنده کارآزموده و باتجربه مقابل تکفیری‌ها بایستد. 60 ساله بود که در آخرین مراحل جنگ در سوریه به شهادت رسید؛ به همین دلیل همچون شهید همدانی و شهید فرزانه به حبیب مدافعان حرم معروف شد.

شهید منصور عباسی متولد 9 فروردین 1336 و بازنشسته سپاه در استان چهارمحال و بختیاری بود. او 10 آذر ماه 96 در عملیات پاکسازی شهر البوکمال در استان دیرالزور سوریه توسط تروریست‌های تکفیری به شهادت رسید. از او سه فرزند به‌یادگار مانده است.

فرزند شهید مدافع حرم منصور عباسی بعد از دستگیری روح‌الله زم، سرشبکه کانال معاند آمدنیوز، با انتشار عکسی قدیمی که آمد نیوز پیش‌تر آن را منتشر کرده بود، پیامی منتشر کرد که به شرح زیر است:

این پیام را روح‌الله زم در اولین ساعات شهادت پدرم در آمد نیوز منتشر کرد: «دروغ بزرگ شکست داعش: منصور عباسی معروف به منصور رنجر از شهرکرد در دفاع از حرم بشار اسد و دیکتاتور سوریه جان باخت.»

چون پدرم اولین شهید ایرانی بعد از سخنرانی حاج قاسم مبنی بر شکست داعش بود او با خوشحالی تمام می‌خواست ثابت کند که داعش مانده است و ایران شکست خورده این ماجراست... اما امروز او هم مثل داعش تمام شد و این است پایان خائنین به ملک و ملت...».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار