آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۸۷۰۱
با تلاش محققان استرالیایی؛

فناوری نانو دیابت را در سریع‌ترین زمان درمان می‌کند

به مدد دانشمندان سازمان علمی ملی استرالیا، دارو‌های ضد دیابت ارزان‌تر و قابل دسترس‌تر شدند.

فناوری نانو دیابت را در سریع‌ترین زمان درمان می‌کند
دیابت با کمک فناوری نانو در سریعترین زمان درمان می‌شود

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، دانشمندان سازمان سازمان علمی ملی استرالیا، از مهندسی بیوشیمی و شیمی استفاده کردند تا فرآیندی مقرون به صرفه، راحت و پاک برای ساختن دارو‌های ضد دیابت طراحی کنند.

دیابت نوع ۲ یکی از بزرگترین چالش‌های بهداشت جهانی قرن بیست و یکم است که بیش از ۳۵۰ میلیون نفر با این بیماری زندگی می‌کنند. این بیماری در نتیجه کمبود انسولین برای تبدیل گلوکز به انرژی است. هنگامی که این فرایند مختل شود قند خون می‌تواند به حدی برسد که پیامد‌هایی برای سلامتی داشته باشد.

D-fagomine یک ترکیب شیمیایی است که می‌تواند با کاهش سطح قند خون این کار را جای انسولین انجام دهد. دکتر کلین اسکات، سرپرست این پروژه، از یک سری آنزیم برای تبدیل گلیسرول شیمیایی ارزان و فراوان به D-fagomine استفاده کردند.
 
دکتر اسکات گفت: «ما آنزیم‌های طبیعی را تغییرداده‌ایم. آن‌ها می‌توانند به عنوان نانوماشین‌هایی استفاده شوند که در خطوط مونتاژ مولکول را جمع می‌کنند. آنزیم‌ها نانوفناوری‌های طبیعی هستند (مولکول‌های بیولوژیکی موجود در هر سلول زنده که مسئول واکنش‌های شیمیایی برای زنده ماندن است.)»

این فرایند موفقیت آمیز با جمع آوری یک سری آنزیم انجام می‌شود که در هر کدام یک تغییر شیمیایی صورت گرفته و محصول را به آنزیم بعدی می‌فرستد. آنزیم‌ها در قسمت‌های مختلفی قرار می‌گیرند و در هر قسمت آنزیم‌هایی برای یک مرحله شیمیایی وجود دارد. در نهایت این قسمت‌ها در یک توالی درست برای تغییر گلیسرول قرار می‌گیرند، یک ماده به راحتی به D-fagomine تبدیل می‌شود.
 
روند جدید پاکتر و سریعتر از روش‌های فعلی تولید D-fagomine است، و دکتر اسکات و تیمش انتظار دارند بتوانند هزینه تولید دارو‌های ضد دیابت را کاهش دهد.

اکنون با این اصول نانوماشینی می‌توان راه را برای دیگر فناوری‌های وابسته به واکنش شیمیایی مثل تولید سایر داروها، پلاستیک‌ها زیست تخریب پذیر، سوخت‌های زیستی و مواد افزودنی باز کرد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار