انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه یاسوج طی نامهای به رئیس صداوسیمای کهگیلویه و بویر احمد نوشت: صدا و سیما به عنوان قویترین بلندگو باید مطالبات مردم را به گوش مسئولان استانی و کشوری برسانند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه یاسوج طی نامه به رئیس صداوسیمای استان کهگیلویه و بویر احمد نوشت: صدا و سیما به عنوان قویترین بلندگویی که صدای موذن را به جامعه می رساند بایستی ایفای نقش کرده تا سریعتر و شفاف تر، فرزندان این مردم در تشکلهای مردم نهاد دانشجویی در راستای پیشرفت کشور، دغدغهها و مطالبات مردم را زیرکانه تر، هوشمندانه تر و شجاعانه تر، هم به گوش مسئولان استانی و هم به گوش مسئولان کشوری برسانند.
متن نامه به شرح زیر است:
رئیس صداوسیمای استان کهگیلویه و بویر احمد
با عرض سلام و تسلیت به مناسبت ایام سوگواری اباعبدالله حسین (ع).
امروز بعد از گذشت ۴۰ سال از انقلاب اسلامی، با وجود پیشرفتهای قابل تامل و شایان ذکر در قسمتهای مختلف کشور و استان کهگیلویه و بویر احمد، اما هنوز این استان از وجود برخی چهرههای اجتماعی و سیاسی فعال در رنج و عذاب است.
به جرأت میتوان گفت: هنوز برخی مسئولین اجرایی و قضایی و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در این استان اعتقادی به پیوست فرهنگی اشاره شده در صحبتهای مقام معظم رهبری نداشته و همچنان به دنبال پیاده کردن توسعه غربی در این استان هستند؛ طرحی که سال هاست در کشور ما در بالاترین ردههای اجرایی پیاده شده و شکست خورده است؛ فلذا در این ایام پربرکت و سرشار از خیر اربعین حسینی (ع)، لزوم پیادهسازی فرهنگ حسینی (ع) و نیز پیاده روی اربعین بیش از پیش احساس میشود.
صدا و سیما به عنوان یکی از مراکز اصلی جریانسازی، بایستی در پیاده سازی فرهنگ حسینی (ع) و مقابله با فرهنگ غربی شکست خورده که در حال پیاده سازی در استان است مقابله کند.
سوال اساسی ما این است؛ نمایندگان مجلس چند مرتبه در مقابل دوربین تلویزیون در برنامهای چالشی قرار گرفته اند تا پاسخگوی عملکردشان و نیز مشکلات استان باشند؟
چند برنامه مطالبه محور در صدا و سیمای استان وجود دارد تا بتواند مسئولین لاابالی را از گردانهی مسئولیت خارج کرده و تحویل دستگاه قضایی دهد؟
چرا مردم استان باید خبرهای بی پرده و شفاف را از رسانههایی غیر از صدا وسیما بشنوند؟
چندبار صدا و سیما خواستار روشن شدن بودجههای میلیاردی سازمانها و نهادهای دولتی و غیر دولتی شده است؟ چند مرتبه تریبونهای صدا وسیما در اختیار نمایندگان بزرگترین تشکلهای دانشجویی استان قرار گرفته است؟
چرا باید مشکلات موجود در این استان از شبکههای رسمی کشوری بازگو شود، ولی رسانه ملی استانی از پوشش آنها خودداری کند؟
صحنه گردان اصلی پیشرفت یا پسرفت استان چه کسانی هستند؟ دید مسئولین استانی راجع به مسائل طرحهای پیشرفت یا پسرفت استان چیست؟ اگر پاسخ این سوالات برای جریان دانشجویی و نیز مردم روشن نیست، قطعا یکی از دلایل عمده آن صدا و سیما و نحوه عملکرد آن است.
پیرو گفته شهید بزرگوار دکتر شهید بهشتی: "دانشجو، موذن جامعه است؛ اگر خواب بماند نماز امتی قضا میشود"، باید یادآور شویم که صدا و سیما به عنوان قویترین بلندگویی که صدای موذن را به جامعه می رساند باید ایفای نقش کرده تا سریعتر و شفاف تر، فرزندان این مردم در تشکلهای مردم نهاد دانشجویی در راستای پیشرفت کشور، دغدغهها و مطالبات مردم را زیرکانه تر، هوشمندانهتر و شجاعانه تر، هم به گوش مسئولین استانی و هم به گوش مسئولین کشوری برسانند.
امید است نمایندگان تشکلهای دانشجویی بتوانند مشکلات استان را با دوربینهای صداوسیما، بیش از پیش پیگیری و مطالبه کنند.