مطالعات روی ستارهای اسرارآمیز احتمالا یافتن نشانههای بیگانگان را افزایش میدهد.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، یک مطالعه جدید نشان میدهد ستارهای اسرارآمیز که دورههای مکرر تاریکی آن ناشی از «ابرساختار بیگانه» است، ممکن است بیش از دوازده همتا داشته باشد که رفتار اسرارآمیر نشان میدهند.
دانشمندان نوسانات غیرعادی در نور ستارهای به نام KIC۸۴۶۲۸۵۲ را در سال ۲۰۱۵ مشاهده کردند. این ستاره نوع F. غیرنرمال که اندکی بزرگتر و گرمتر از خورشید است، تقریبا ۱۴۸۰ سال نوری دورتر از زمین در صورت فلکی Cyguns قرار دارد.
وقتی محققان دادههای تلسکوپ فضایی کپلر را بررسی کردند، دوازده نمونه از KIC۸۴۶۲۸۵۲ پیدا کردند که نورشان ۲۲درصد کاهش پیدا میکند و از چندروز تا یک هفته طول میکشد. این رخداد بدون هیچ الگویی اتفاق میافتد و به نظر میرسد به علت عبور سیاره یا گردوخاک از مقابل ستاره است.
بررسی KIC۸۴۶۲۸۵۲ که به نام کاشف آن «ستاره بویاجیان» نامگذاری شد، احتمالا یافتن نشانههای بیگانگان را افزایش میدهد. محققان اظهار داشته اند که ستاره به وسیله جو Dyson (یک ابرساختار فرضی اطراف ستاره ساخته شده تا بتواند بیشترین میزان نور آنرا به خود جذب کند) احاطه شده است. فریمن دایسون، ریاضیدان و فیزیکدان اظهار داشت که چنین بزرگ ساختاری میتواند به قدرت یک تمدن پیشرفته کمک کند.
به هرحال، تجزیه و تحلیلهای بیشتر به توصیفات بیشتری مثل ابرهای گرد و غباری یا ذرات دنباله دار اشاره کرده اند. هنوز دانشمندان علت دقیق این کاهش را پیدا نکرده اند و. این توصیفات تا حد زیادی مبهم اند.