عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: تا زمانی که سودجویان در بازار مسکن فعال هستند باید نگران وقوع زلزله و تأثیر آن بر ساختمانهای شهر باشیم.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدی نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی صبح امروز در نشست بهسازی لرزهای ساختمانهای متداول شهر تهران گفت: جزو ۱۰ کشور ابتدایی هستیم که بالاترین ریسکهای اقلیمی را در کشورمان شاهدیم و اتفاقات ناگواری را هر از گاهی میبینیم.
این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: امروز بیش از پیش نگران شهر تهران هستیم و نگران شهروندان تهرانی آن هم به دلیل تراکم بالای سکونت گزینی.
وی افزود: در مجلس و شورای اسلامی شهر تهران در جلسات متعدد موضوعات و اتفاقات محتمل را گوشزد کردهایم و در حال اندیشیدن راه حلها بودهایم.
محمدی خاطرنشان کرد: متاسفانه در هر حادثه تلاش شده است تا درد شهروندان را تسکین بدهیم و همه را بسیج کردهایم تا بازسازی رخ بدهد، اما همین کارها هم با چالشهایی مواجه بوده است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: از سال ۷۷ تا سال ۹۵ براساس اعلام رسمی نهادهای متولی هر چقدر نرخ رشد طبیعی قیمتها بوده است رشد عمومی قیمت مسکن دو برابر آن بوده است.
وی ادامه داد: چنین بازاری که نه کنترلی روی آن وجود دارد و نه مسئولین برای کنترل آن امکاناتی دارند طبیعی است که یک سری سودجو به آن ورود میکنند.
محمدی خاطرنشان کرد: طبیعی است که در این بازار متلاطم یک سری افراد منفعت طلب وارد میشوند تا یک سری ساختمانهای بی کیفیت بسازند و فقط سودجویی خودشان را داشته باشند.
نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: تا زمانی که بر این بازار هیچ نظارتی نباشد طبیعی است که باید به واسطه هر حادثهای نگران فروریختن بخشی از شهر باشیم و این موضوع باعث شده در هر جلسهای انگشت اتهام را به سمت متخصصین ببریم.
وی افزود: ۱۸۷ کشور جهان امروز با تعریف ابزارهای مختلف توانسته آمد بر بازار مسکن نظارت کرده و عمر مفید ساختمان را محقق کنند، اما امروز وقتی ما در کشورمان دست به کار میشویم که این ابزار را تعریف کنیم داد خیلیها در میآید.
محمدی گفت: اگر ابزار و روشهایی دارید که میشود بازار سوداگرانه مسکن را مدیریت کرد و بر آن نظارت کرد مطمئن باشید بعد از آن کیفیت ساخت مسکن بالا رفته و آن وقت دیگر نیازی به نگرانی برای زلزله نخواهیم داشت.