توزیع ۴۰ هزار بسته لوازم‌التحریر در مناطق محروم توسط بنیاد مستضعفان
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۹۵۸۳

توزیع ۴۰ هزار بسته لوازم‌التحریر در مناطق محروم توسط بنیاد مستضعفان

بنیاد مستضعفان در دو هفته ابتدایی سال تحصیلی جدید، ۴۰ هزار بسته لوازم‌التحریر بین دانش‌آموزان مناطق کم برخوردار کشور توزیع کرد.

توزیع ۴۰ هزار بسته لوازم‌التحریر در مناطق محروم توسط بنیاد مستضعفان

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بنیاد مستضعفان در دو هفته ابتدایی سال تحصیلی جدید ۴۰ هزار بسته لوازم‌التحریر بین دانش‌آموزان مناطق کم برخوردار کشور توزیع کرد.

این بسته‌ها شامل ۱۳ قلم از لوازم‌التحریر ضروری برای دانش‌آموزان مناطق محروم است که در مناطق هدف محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان توزیع شده است.

به گزارش روابط عمومی بنیاد مستضعفان، اقلام، نوع و محتویات بسته‌ها با توجه به مقطع تحصیلی و جنسیت دانش‌آموزان انتخاب شده است؛ اقلام اهدایی از بهترین کالا‌ها و تولیدات داخلی تهیه شده است.

بنیاد مستضعفان در نظر دارد تا پایان سال علاوه بر توزیع کتاب‌های کمک آموزشی و برگزاری دوره‌های فنی و حرفه‌ای برای مناطق محروم، چندین هزار دست پوشاک نیز میان دانش‌آموزان مناطق کم برخوردار کشور توزیع کند.
پربازدیدترین آخرین اخبار