کد خبر:۷۹۹۷۹۰
با هدف تعیین پتانسیل زتا؛

محققان دستگاهی برای اندازه‌گیری نانوذرات کمتر از یک نانومتر ساختند

محققان دستگاهی برای تعیین ابعاد نانوذرات کمتر از یک نانومتر تا ۶۰۰۰ نانومتر ساختند، این دستگاه پروتئین‌ها و نانوساختار‌های زیستی را اندازه‌گیری می‌کند.

محققان دستگاهی برای اندازه‌گیری نانوذرات کمتر از یک نانومتر ساختند

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، دستگاه Testa Analytical NanoBrook ۹۰Plus ابزار مناسبی برای مشخصه‌یابی پلیمرها، پروتئین‌ها، نقاط کوانتومی، لیپوزوم و لاتکس و در کل نانوذرات است.

۹۰ Plus به‌گونه‌ای طراحی شده است که می‌تواند ذرات را از کمتر از یک نانومتر تا شش میکرون اندازه‌گیری کند. این دستگاه برای کار در غلظت‌های مختلف ساخته شده و با کمک روش تفرق نور پویا تنها در مدت زمان چند دقیقه امکان تعیین ابعاد ذرات را دارا است.

این دستگاه می‌تواند اطلاعات متعددی درباره نمونه به کاربر ارائه دهد. از یک الگوریتم منحصربه‌فرد در این دستگاه استفاده شده که می‌تواند نقش آلودگی‌ها و ذرات غبار را در نمونه حذف کند، ذراتی که معمولا در نتیجه آزمون خطا ایجاد می‌شوند. با استفاده از این الگوریتم، ۹۰ Plus قادر به اندازه‌گیری نانومواد و ارائه اطلاعات قابل اعتماد است.

نرم‌افزار مورد استفاده در این دستگاه انعطاف‌پذیر بوده و به سادگی و در کمترین زمان می‌تواند پارامتر‌ها و متغیر‌ها را شناسایی و ارزیابی کند. این نرم‌افزار برای کار کردن افراد مبتدی و کسانی که به‌صورت دوره‌ای از این دستگاه استفاده می‌کنند مناسب است. این نرم‌افزار به متخصصان اجازه می‌دهد تا داده‌های ارزشمندی را اندازه‌گیری کنند.

یکی دیگر از مزایای مهم برای کاربران این دستگاه، قابلیت تکرارپذیری از نمونه‌ها است به طوری که با تغییر کاربرد یا نمونه، تکرارپذیری حفظ می‌شود. طراحی نوری با کیفیت بالا، کنترل دقیق در طول تولید موجب شده تا عملکرد این دستگاه‌ها یکسان باشد. با خودکار کردن بیشتر مراحل آزمایش و تجزیه و تحلیل داده‌ها، اثرات ناشی از خطای اپراتور‌های مختلف به‌طور چشمگیری کاهش می‌یابد.

این دستگاه علاوه بر تعیین اندازه ذرات، امکان محاسبه پتانسیل زتا را نیز دارا است تا بتوان رفتار کلوئید‌ها را بهتر درک کرد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار