مدیر مرکز شتاب دهنده دانشگاه علوم پزشکی ایران از توسعه مراکز رشد و نوآوری، تغییر کاربری کتابخانه دانشگاه به برج فناوری و برگزاری فرآیند نوآوری خبر داد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پنجمین کارگروه تخصصی بسته توسعه کارآفرینی با حضور نمایندگان دانشگاههای علوم پزشکی منطقه ۱۰ آمایشی برگزار شد.
علی مظاهری نژاد، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران در این نشست گفت: حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم اولویت ما است.
در ادامه این نشست امید پورنیک، مدیر فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران گزارشی از اقدامات انجام شده در زمینه حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم ارائه داد و گفت: انتقال تجربیات از مناظر مختلف ما را در مسیر صحیح توسعه قرار میدهد و تاریخچه حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم در دانشگاه ایران به سال ۹۵ بر میگردد.
پورنیک افزود: اقدامات خوبی در این جهت انجام شده که از آن جمله میتوان به تعیین استراتژی، ترسیم وظایف اصلی حوزههای مختلف، توسعه تفکر دانش محور، ایجاد فرهنگ سازمانی، تعیین مدل راهبردی دانشگاه، طراحی معماری کارآفرینانه، برگزاری برنامههای آموزشی و رویدادهای متناسب و قرارداد همکاریهای بین رشتهای اشاره کرد.
مدیر فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اجرای پروژه هلال فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران خاطرنشان کرد: رسالت اصلی ما در راستای اثرگذاری و حل مشکلات ملی است. هدف این است که دانشگاه پیشرو باشیم نه دنباله رو، لذا سال ۹۶ در دانشگاه، سال توسعه فرهنگ دانشگاه نسل سوم نام گرفت و در سال ۹۸ در نظر داریم زیر ساختهای فناورانه دانشگاه را توسعه بخشیم.
وی، از توسعه مراکز رشد و نوآوری، تغییر کاربری کتابخانه دانشگاه به برج فناوری و برگزاری «هکتون تولید از تخریب» به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال جاری خبر داد.
در ادامه عطاالله پورعباسی، مسئول کارگروه بسته دانشگاه نسل سوم وزارت بهداشت گفت: دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان دانشگاه پیشرو در مسیر حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم است.
پورعباسی در خصوص وضعیت مناطق آمایشی با محوریت دانشگاههای نسل سوم، آمار مقایسهای را ارائه داد و عنوان کرد: دانشگاههای علوم پزشکی حاضر در منطقه ۱۰ آمایشی از نظر میزان فعالیت، رویدادهای توانمند سازی، تعداد شرکتهای دانش بنیان و ارائه پتنت در زمینه فناوری و حرکت به سمت دانشگاههای هزاره سوم، حائز رتبه برتر هستند.