کد خبر:۸۰۰۳۸۶
با استفاده از خمیر نانویی؛

انعقاد خون در کمتر از یک دقیقه ممکن شد

یک شرکت دانش‌بنیان نانویی خمیر بند‌آورنده خونریزی با استفاده از نانوهیدروکسی‌آپاتیت و بیوگلس تولید کرد که در کمتر از یک دقیقه عمل انعقاد را انجام می‌دهد.
انعقاد خون در کمتر از یک دقیقه ممکن شد
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی، خمیر بندآورنده خونریزی با استفاده از فناوری‌نانو تولید کرده است. مدیریت خونریزی یک مسئله حیاتی بوده و این محصول به دلیل فعالیت‌های ضدمیکروبی می‌تواند با کارایی بالا مانع از خونریزی شده و در مدت زمان کمتر از یک دقیقه خونریزی را متوقف کند. در این محصول از نانوهیدروکسی‌آپاتیت و بیوگلس استفاده شده است.

به اعتقاد ملیحه باقری مدیرفنی شرکت پردیس پژوهش فناوران یزد، یکی از مزیت‌های نانوهیدروکسی آپاتیت کربناته نانوساختار، در «کربناته بودن» آن است چرا که شباهت زیادی به ساختار‌های استخوانی و دندانی بدن دارد و از این رو بسیار زیست‌سازگار است. همچنین نانوحفره‌های موجود در این محصول موجب افزایش سطح ویژه آن شده که این ویژگی دامنه کاربرد این ماده را افزایش می‌دهد.

پودر نانوهیدروکسی آپاتیت کربناته که توسط شرکت پردیس پژوهش فناوران یزد تولید شده دارای کاربرد‌های مختلفی است، به طوری که این شرکت موفق به دریافت مجوز از سازمان غذا و دارو برای تولید این محصول شده و در حال حاضر این فناوری توسط شرکت تک‌کاج، صاحب برند RP برای تولید خمیردندان، خریداری شده است. شرکت تک‌کاج قصد دارد از این نانوپودر برای تولید خمیر دندان استفاده نماید و برای این کار مجوز لازم را از سازمان غذا و دارو دریافت نموده است.

شرکت کیفیت تولید تکاپو (کیتوتیک) یکی از متقاضیان خرید فناوری خمیر بندآورنده خونریزی از شرکت پردیس پژوهش فناوران یزد است. کیتوتک یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده پانسمان‌های نوین زخم، بندآورنده‌های خونریزی و محلول‌های ضدعفونی کننده بر پایه نانونقره است. شرکت کیتوتک در حال حاضر ۸۰ محصول دانش‌بنیان در حوزه پزشکی تولید می‌کند که به ۱۵ کشور اروپایی صادرات دارد. خرید این فناوری از شرکت پردیس پژوهش فناوران یزد می‌تواند سبد محصولات کیتوتک را متنوع‌تر کرده و امکان صادرات برای این محصول جدید را فراهم کند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار