کد خبر:۸۰۰۶۵۳
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی واحد بروجرد:

جریان دانشجویی برای ریشه‌کن کردن فقر، فساد و تبعیض لحظه‌ای از تلاش دست نمی‌کشد

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی شهید‌علم‌الهدی دانشگاه آزاد بروجرد در بیانیه‌ای اعلام کرد: جریان دانشجویی جهت ریشه‌کن کردن فقر، فساد و تبعیض از کشور لحظه‌ای از تلاش دست نمی‌کشد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی شهید علم الهدی دانشگاه آزاد بروجرد در بیانیه‌ای به مناسبت سالروز پیام رهبری به جریانات دانشجویی برای پیگیری عدالت اجتماعی، اعلام کرد: تا زمانی که نظام ناعادلانه اجتماعی باعث شده، کودکی گرسنه سر به بالین ببرد لحظه‌ای از تلاش جهت ریشه کن کردن فقر و فساد و تبعیض از سرتاسر کشور دست نمی‌کشیم.

در این بیانیه آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم

لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَیِّنَاتِ وَأَنْزَلْنَا مَعَهُمُ الْکِتَابَ وَالْمِیزَانَ لِیَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْط... (۲۵/حدید)

ادعا می‌کنیم که اگر ذهن جوان متفکر انقلابی اقدام به تورق دفتر تاریخ انقلاب اسلامی نماید با موارد متعددی از رهنمود‌های امامین انقلاب برخورد می‌کند که در پیچ و تاب گردنه ملاحظات منفی نخبگان به فراموشی سپرده شده و اینک کسی یادی از آن نمی‌کند.

پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به جریانات دانشجویی برای پیگیری عدالت در ششم آبان ماه سال ۱۳۸۱ نمونه‌ای واضح برای اثبات این ادعا می‌باشد. پیامی که در آن سرآغاز فهرست بلند مشکلات کشور عدالت معرفی شده بود.

همچنین معتقدیم این پیام که در بطن زمان چرخش ایدئولوژیک نیمی از بلوک قدرت، از تفکر انقلاب به سمت جریان لیبرال دموکراسی، سرمایه دار سالاری و زندگی اشرافی، به نسل جوان دانشجو داده شده موضوع کوچکی نیست که مشتی کوته فکر داخلی، مطالبه آن از مسئولین را تند روی و نق زدن به آحاد ملت معرفی کنند.

حال پس از گذشت ۱۷ سال از فرمان بیّن رهبری برای پیگیری عدالت باید به این دو سوال پاسخ داد که فضای دانشگاهی کشور برای مطالبه این مفهوم مقدس از مسئولان در چه جایگاهی قرار داشته و مسئولان چه اقدام قابل توجهی برای تحقق این هدف والا انجام داده اند.

پاسخ روشن است؛ در کمال تاسف باید گفت که در این چند سال نه جریانات دانشجویی فعال کشور در وضعیت مطلوبی برای مطالبه این آرمان مهم قرار داشته اند و نه آحاد مسئولان کشوری انگیزه‌ای برای تحقق عدالت اجتماعی مد نظر انقلاب اسلامی داشته و دارند.

گرچه نمی‌توان انکار کرد که بلوغ سیاسی امروز دانشجویان کشور با سال‌های گذشته قابل قیاس نیست و مسئولانی هم وجود دارند که برای تحقق عدالت تلاش کرده و می‌کنند، اما این ماهیت یک انسان مسلمان است که نسبت به وضع موجود قانع نشده و با تمام توان در جهت بهبود اوضاع نظام اسلامی تلاش کند. از وضعیت کارگران مظلوم نیشکر هفت تپه تا کارگران مظلوم کارخانه‌های سامان کاشی، کاشی جم، عظیم خودرو و شهرداری بروجرد، از نبود امکانات رفاهی اولیه برای مردم مظلوم سیستان و بلوچستان تا نظام آموزش و پرورش غیرانتفاعی و حذف تنوع مدارس دولتی که باعث بازماندن برخی استعداد‌های کم توان مالی از آموزش‌های عالی می‌شود، همه و همه بیانگر آن است که میان وضع موجود پیرامون آرمان بلند عدالت اجتماعی تا وضع مطلوب انقلاب اسلامی، از زمین تا آسمان فاصله است.

لزوم نقش آفرینی دانشجوی مسلمان برای ایجاد تحول در این نظام اجتماعی ناعادلانه نیز بر کسی پوشیده نیست. دانشجو همچنان موذن جامعه است و اگر خواب بماند نماز امتی قضا می‌شود. حال که سپهر سیاسی کشور مانور‌های انتخاباتی را تجربه می‌کند باید توجه داشت که فضای دانشجویی کشور نباید به قتلگاه محافظه کاری رود و زمینه جولان گفتمان فعلی دولت و مجلس را محیا کند. بسیج دانشجویی به شدت نسبت به وضع موجود منتقد است و در عین حال به شدت نسبت به آینده امیدوار.

فلذا اعلام می‌کنیم تا زمانی که نظام ناعادلانه اجتماعی باعث شده تا کودکی گرسنه سر به بالین ببرد لحظه‌ای از تلاش جهت ریشه کن کردن فقر و فساد و تبعیض از سرتاسر کشور عزیزمان ایران دست نمی‌کشیم و با تمام توان جهت تحقق حد اعلای عدل الهی در عرصه اجتماعی خواهیم جنگید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار