رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در مرحله نهایی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی ۶۰۰ نفر از دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاهها حضور مییابند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رشید حیدری مقدم، رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان از بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی خبر داد و گفت: دور نخست این جشنواره ماه گذشته در همدان و با حضور ۴۵۰ نفر از دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور برگزار شد.
حیدری مقدم بیان کرد: در مرحله نهایی این جشنواره ۶۰۰ نفر متشکل از دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاههای علوم پزشکی کشور حضور دارند و باعث خوشحالی است که در پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین، میزبان این رویداد بزرگ قرآنی و دانشگاهی هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه رقابتهای مرحله نهایی این جشنواره از ۷ آبان آغاز میشود، افزود: از ۳۸۱ نفر از شرکت کنندگان این جشنواره طی سه مرحله اختتامیه تجلیل میشود.
وی افزود: فضای دانشگاه علوم پزشکی همدان با برگزاری این رویداد بزرگ قرآنی، معنوی و مذهبی شده و این مهم یک افتخار برای این دانشگاه به شمار میرود.
حیدری مقدم اظهار کرد: در خلال برگزاری این رویداد بزرگ قرآنی- دانشگاهی ۱۱ کارگاه آموزشی با حضور اساتید و اندیشمندان مجرب علوم قرآنی برگزار خواهد شد.
وی از حضور سعید نمکی، وزیر بهداشت در اختتامیه این جشنواره خبر داد و گفت: در مراسم توزیع جوایز برگزیدگان جشنواره قرآن و عترت، تلاش داریم از حضور مقامها و شخصیتهای استانی نیز بهرهمند شویم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: حجت الاسلام رستمی، رئیس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها نیز در مرحله نهایی جشنواره حضور خواهد داشت.
وی از برگزاری «نشست سراسری معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور» به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز خبر داد و گفت: این نشست روز پنجشنبه هفته جاری برگزار میشود و معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی در خصوص ارتقای سطح فعالیتهای فرهنگی، دانشجویی، علمی و آموزشی دانشگاهها همفکری و تبادل نظر خواهند کرد. البته شماری از روسای دانشگاههای علوم پزشکی نیز برای حضور در جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، دعوت شدهاند.
حیدری مقدم مشارکت حداکثری دانشگاهیان دانشگاههای علوم پزشکی در جشنواره قرآن و عترت را یکی از اهداف و آرمانهای برگزاری جشنواره ذکر کرد و گفت: فارغ از موضوع رقابت که طبیعت برگزاری جشنواره است، افزایش انگیزه دانشجویان علوم پزشکی به فعالیتهای قرآنی یکی از اهدافی است که میتواند به رشد و بالندگی جشنواره کمک کند.
بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت امسال با ثبت نام ۸۲ هزار نفر-رشته، رکوردی بیسابقه در این جشنواره به ثبت رسید.