
چربیهای ترانسی که باعث ابتلا به«آلزایمر» میشود
چربیهای ترانسی که در غذاهای آماده و سرخ شده وجود دارد احتمال مبتلا شدن افراد به زوال عقل را افزایش میدهد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مجله Neurology به تازگی نتایج یک تحقیق را منتشر کرده که در آن به ارتباط مصرف چربی ترانس و دلایل زوال عقل میپردازد. طبق این تحقیقات چربی ترانسی که در مواد غذایی سرخ شده، کیک و بیسکویت وجود دارد احتمال مبتلا شدن افراد به «آلزایمر» را افزایش میدهد.
چربیهای ترانس در مواد غذایی، چون کرههای مارگارین، کیک، بیسکوییت و مواد سرخ شده یافت میشود. البته چربیهای ترانس عامل بیماریهای دیگر مانند کرونر قلبی هم هست که از طریق بالا بردن سطح کلسترول بد (کلسترول LDL) و پایین آوردن سطح کلسترول خوب (کلسترول HDL) انجام میشود.
این تحقیقات که توسط دانشمندان ژاپنی صورت گرفته، جامعه آماری ۱۶۰۰ نفری با سن بالای ۶۰ سال دارد و نشان میدهد چربیهای ترانس باعث پیدایش پروتئینی به نام آمیلوئید شود که این پروتئین با زوال عقل در ارتباط مستقیم است.
چربیهای ترانس در مواد غذایی، چون کرههای مارگارین، کیک، بیسکوییت و مواد سرخ شده یافت میشود. البته چربیهای ترانس عامل بیماریهای دیگر مانند کرونر قلبی هم هست که از طریق بالا بردن سطح کلسترول بد (کلسترول LDL) و پایین آوردن سطح کلسترول خوب (کلسترول HDL) انجام میشود.
این تحقیقات که توسط دانشمندان ژاپنی صورت گرفته، جامعه آماری ۱۶۰۰ نفری با سن بالای ۶۰ سال دارد و نشان میدهد چربیهای ترانس باعث پیدایش پروتئینی به نام آمیلوئید شود که این پروتئین با زوال عقل در ارتباط مستقیم است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.