در طول سالهای اخیر خوشبختانه شاهد اقدامات مناسبی برای هوشمند سازی فرایندهای بیمه سلامت در سراسر کشور هستیم و امیدواریم این روند با جدیت تداوم یابد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی اصغر قائمی عصر شنبه در جلسه شورای اطلاع رسانی بیمه سلامت استان اردبیل عنوان کرد: توسعه کمی و کیفی بیمههای سلامت در دستور کار قرار گرفته تا در حدود ۸/۵ میلیون نفر از اقشار مختلف مردم که فاقد هیچ گونه بیمهای هستند، از خدمات مورد انتظار بهرهمند شوند.
به گفته وی طبق آخرین مصوبه انجام یافته در هیئت وزیران برای حمایت از اقشار نیازمند ارزیابیهایی برای احصای میزان توانایی مالی انجام میپذیرد تا در ادامه اسامی این افراد توسط وزارت تعاون به سازمان بیمه سلامت ارائه شود.
مشاور فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بیمه سلامت یادآور شد: باانجام یافتن مقدمات کار برای بررسی میزان وضعیت مالی خانوادهها، چنانچه فرد مورد نظر از دهکهای پایین جامعه محسوب شود پرداخت حق بیمه توسط دولت انجام خواهد شد، اما در خصوص افراد توانمند پرداختها توسط خود شخص انجام میپذیرد
فعالیت ۱۹ سازمان بیمه گر در کشور
قائمی از فعالیت ۱۹ سازمان بیمه گر در کشور خبر داد و یادآور شد: الکترونیکی سازی فرایندها از جمله مهمترین اولویتهای سازمان بیمه سلامت است.
به گفته وی در طول سالهای اخیر خوشبختانه شاهد اقدامات مناسبی برای هوشمند سازی فرایندهای بیمه سلامت در سراسر کشور هستیم و امیدواریم این روند با جدیت تداوم یابد.
مشاور فناوری اطلاعات و ارتباطاعات سازمان بیمه سلامت به میزان بیمه شدگان بیمه سلامت در کشور نیز اشاره کرد و افزود: تاکنون بیش از ۴۰ میلیون نفر از خدمات بیمه سلامت بهرهمند هستند.
قائمی تصریح کرد: از میان بیمه شدگان نزدیک به ۲۲ میلیون نفر نیز در صندوقهای روستایی و عشایری عضو هستند که مبلغی را برای حق بیمه پرداخت نمیکنند.