آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۱۱۹۷
مطابق رتبه‌بندی رویترز؛

فهرست نوآورترین دانشگاه‌های سال ۲۰۱۹ منتشر شد

رویترز رتبه بندی نوآورترین دانشگاه‌های جهان در سال ۲۰۱۹ را منتشر کرد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، رویترز رتبه بندی نوآورترین دانشگاه‌های دنیا را برای سال ۲۰۱۹ معرفی کرد. در این فهرست مؤسسات آموزشی که در پیشرفت علوم، ابداع فناوری‌های جدید، قدرت در بازار‌ها و معرفی صنایع جدید به بهترین وجه، پیش رو بوده اند معرفی شده اند.

شاخص جریان مداوم نوآوری در دانشگاه و صنعت بخش خصوصی یک معیار کلیدی برای رتبه بندی دانشگاه‌های نوآورانه جهان است که با همکاری موسسه Clarivate Analytics انجام می‌گیرد. همچنین داده‌های اختصاصی و تجزیه و تحلیل از جمله ثبت اختراعات و استنادات به مقاله‌ها نیز از طریق این همکاری جمع آوری شده اند.

سه دانشگاه استنفورد، انستیتو فناوری ماساچوست MIT و دانشگاه هاروارد به ترتیب در رتبه‌های اول تا سوم قرار دارند که به مدت ۵ سال این رتبه را حفظ کرده اند.

بالاترین رتبه دانشگاه در خارج از ایالات متحده آمریکا به دانشگاه کیولوون (KU Leuven) بلژیک در رده هفتم اختصاص دارد که نزدیک به ۶۰۰ سال است که یکی از بزرگترین سازمان‌های تحقیق و توسعه مستقل در جهان را حفظ کرده است.

بالاترین رتبه برای دانشگاه‌های آسیا نیز به دانشگاه علوم و فناوری کره جنوبی Pohang با رتبه دوازدهم اختصاص دارد. از میان ۱۰۰ دانشگاه نوآور جهان در رتبه بندی ۲۰۱۹ رویترز، آمریکا با ۴۶ دانشگاه در صدر قرار دارد.

آلمان با ۹ دانشگاه دومین کشور این رتبه بندی است و فرانسه با ۸ دانشگاه به رده سوم صعود کرده است. ژاپن، کره جنوبی و انگلیس هر کدام دارای ۶ دانشگاه هستند. چین دارای ۴ دانشگاه، هلند و سوئیس دارای ۳ دانشگاه، بلژیک، کانادا، رژیم اشغالگر قدس و سنگاپور دارای ۲ دانشگاه و دانمارک دارای یک دانشگاه در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر هستند.

هیچ دانشگاهی از آفریقا، آمریکای جنوبی و اقیانوسیه در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر قرار ندارد.
 
فهرست ۲۰ دانشگاه برتر رتبه بندی ۲۰۱۹ رویترز
فهرست نوآورترین دانشگاه‌های سال ۲۰۱۹ منتشر شد
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار