آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۱۶۲۷

بیش از ۱۰۰ هزار یمنی از سال ۲۰۱۵ کشته شده اند

یک پایگاه داده که به ثبت اطلاعات مربوط به خشونت‌ها و درگیری‌ها در جهان می‌پردازد، اعلام کرد بر اساس اطلاعاتی که تحلیل کرده است بیش از ۱۰۰ هزار نفر در یمن از آغاز جنگ ائتلاف عربی تحت رهبری سعودی کشته شده‌اند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از المیادین، پایگاه داده موسوم به «پروژه اطلاعات مکانی و رخداد‌های درگیری‌های مسلحانه» (ACLED)، روز گذشته اعلام کرد که از آغاز سال ۲۰۱۵ بیش از یک‌صد هزار یمنی کشته شده‌اند که از این تعداد بیش از ۱۲ هزار غیرنظامی در نتیجه حملات مستقیم جان‌شان را از دست داده‌اند.

این گروه در گزارش خود تأکید کرد که نیرو‌های ائتلاف سعودی و همپیمانان آن مسئول کشتن ۸ هزار غیرنظامی در جریان حملات مستقیم هستند به نحوی که حدود ۶۷ درصد از غیرنظامیان در جریان حملات هوایی این ائتلاف کشته شدند.

این گزارش خاطرنشان کرد که حدود ۲۰ هزار یمنی از آغاز سال جاری میلادی (۲۰۱۹) جان‌شان را از دست داده‌اند و به همین دلیل، سال ۲۰۱۹ دومین سال خونین یمنی‌ها از آغاز جنگ محسوب می‌شود.

آوریل ۲۰۱ مرگبارترین ماه طی سال جاری بوده است به نحوی که در همین ماه، بیش از ۲۵۰۰ مورد مرگ ثبت شده است. در حالی‌که در مقام مقایسه در ماه سپتامبر گذشته آمار تلفات این جنگ ۱۷۰۰ بود.

بر اساس گزارش این موسسه، استان تعز پرخشونت‌ترین استان طی این جنگ بوده است که با بیشتر تعداد قربانیان (بیش از ۱۹ هزار کشته) در صدر فهرست استان‌های یمن قرار دارد و پس از آن، استان‌های الحدیده و الجوف (بیش از ۱۰ هزار کشته در هر یک از آنها) قرار دارند.

در این گزارش آمده است که از ماه مارس وقایع درگیری، به ویژه حملات هوایی و بمباران‌ها کاهش یافته است، اگر چه تعداد نبرد‌ها کاهش نیافته است.


در همین راستا، برنامه توسعه سازمان ملل (UNPD) طی آخرین گزارش خود در ماه اکتبر گذشته اعلام کرد، در صورتی‌که جنگ علیه یمن تا سال ۲۰۲۲ ادامه یابد این کشور فقیرترین کشور جهان خواهد شد.

بر اساس این گزارش، جنگ در یمن آمار فقر را از ۴۷ درصد به ۷۵ درصد افزایش داده است.
منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار