آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۳۴۳۷

برگزاری اولین نمایشگاه تکنولوژی‌های نوظهور ماهواره‌ای

برگزاری اولین نمایشگاه تکنولوژی‌های نوظهور ماهواره‌ای
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مهدی سیاسی‌فر دبیر کارگروه مدعوین خارجی در شانزدهمین اجلاس فناوری رسانه گفت: برگزاری رویداد‌هایی با شکل اجلاس فناوری رسانه در حوزه‌های دیگر مثل صادرات، ایجاد شغل، کمک به تولید ملی و پیشرفت فناوری رسانه بسیار مفید خواهد بود.

مدیرکل فناوری فضایی و ماهواره‌ای رسانه ملی خبر داد: در این دوره از اجلاس برای اولین‌بار نمایشگاهی از فناوری‌های فضایی و ماهواره‌ای به منظور آشنایی مردم با تکنولوژی‌های نوظهور که فناوری ماهواره در جهان را دچار تحول کرده است، برگزار می‌شود.

وی در پایان گفت: وجود نمایشگاه‌هایی از این دست به آماده‌سازی کشور برای استفاده از فرصت‌ها در راستای مقابله با تهدیدات خارجی کمک می‌کند و گامی مثبت در این راستا تلقی می‌شود.
منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار