سرپرست سازمان ورزش شهرداری با اشاره به اینکه حدود ٤٠٠ مجموعه ورزشی در تهران احداث شده است، گفت: علی رغم مشکلات اقتصادی ایستگاههای ورزشی را توسعه میدهیم.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مجید رباطی درباره برنامههای ورزشی در پایتخت اظهارداشت: یکی از مهمترین برنامههای هفته تربیت بدنی در برج آزادی و با همکاری منطقه ۹ برگزار شد. همچنین حدود ۳۰۰ برنامه در مناطق و سازمانها داشتیم. لیگ فوتبال زیر ۱۴سال محلات از برنامههای جدید سازمان ورزش شهرداری تهران است که در هفته تربیت بدنی کلید خورد و در آن استعداد یابی از جوانان تهرانی انجام میشود.
وی اضافه کرد: این برنامه از منطقه ۴ شروع شده و میتواند در تمامی محلات اجرایی شود. علاوه بر این، مجموعه ورزشی شهید دستگردی در منطقه ۱۸ آماده شده که میتواند به این منطقه کم برخوردار، خدمات ورزشی ارائه کند.
رباطی در خصوص پویش دوشنبههای ورزشی اظهار داشت: این پویش در مدیریت قبلی سازمان آغاز شده، ولی در این دوره به صورت پررنگ و تخصصی با همکاری صدا و سیما و رادیو ورزش دنبال میشود. هدف از این پویش ترویج و توسعه ورزش همگانی بین شهروندان تهرانی است.
وی ادامه داد: حدود هزار و ۲۰۰ ایستگاه ورزشی در مناطق وجود دارد و دوشنبههای ورزشی اقدام نمادینی است تا ورزش همگانی در این ایستگاهها رونق پیدا کند و استقبال خوبی نیز از این پویش صورت گرفته است.
سرپرست سازمان ورزش شهرداری ادامه داد: گزارش عملکرد مناطق در خصوص فعالیتهای مرتبط با این پویش دریافت شده و به شهرداران مناطق منعکس میشود تا مناطق بتوانند ضعفهای خود را پوشش و فعالیتهای خود را گسترش دهند.
رباطی درباره اماکن ورزشی پایتخت و چگونگی گسترش ورزش بین شهروندان تصریح کرد: حدود ٤٠٠ مجموعه ورزشی در تهران طی سنوات گذشته احداث شده و بخش عمدهای از فعالیتها نیز در بوستانهایی انجام میشود که در محلات وجود دارند.
وی تاکید کرد: سازمان ورزش به عنوان متولی ورزش شهرداری تهران طبق مصوبه و اساسنامه باید در بخش توسعه ورزش همگانی گام بردارد، اما قسمت اعظم کار بر عهده وزارت ورزش است که باید به توسعه اماکن و سوق دادن جوانان به سمت رشتههای مختلف ورزشی و البته ورزشهای همگانی بپردازد.
رباطی اضافه کرد: این وزارتخانه دارای فدراسیون ورزشهای همگانی در سطح کشور و هیات ورزشهای همگانی در تهران است که میتواند به توسعه ورزش کمک کند، اما چیزی که در عمل مشاهده میشود این است که خدمات شهرداری در بخش ورزشهای همگانی بسیار پررنگتر است.
وی افزود: در تلاش هستیم علی رغم مشکلات اقتصادی و کمبود بودجه و نقدینگی ایستگاههای ورزشی سطح شهر را از لحاظ تخصصی و کیفی و کمی تقویت کنیم تا رضایت شهروندان جلب شود. قطعا شهرداری به تنهایی و بدون کمک رسانه ملی و تربیت بدنی استان تهران و سایر دستگاههای مرتبط نمیتواند در این امر موفقیت قابل ملاحظهای کسب کند.
رباطی یادآور شد: بسیاری از اقدامات و طرحهای این سازمان از دورههای گذشته آغاز شده و ما آنها را ادامه میدهیم. راه اندازی چارت سازمانی و سامانههای مالی و قراردادی، فروش بلیت الکترونیکی، متصل کردن ساختمانها و مجموعههای ورزشی شهرداری به شبکههای شهرداری تهران و افزایش نسبی درآمد علی رغم عدم تغییر تعرفه از سال ۹۶ از مهمترین عملکردهای دوره جدید مدیریت در سازمان ورزش شهرداری است.