آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۴۶۴۶
استاد راهنمای پروفسور مسعود سلیمانی در گفتگو با دانشجو:

شبکه‌های برون مرزی باید صدای دانشگاه در آزادی پروفسور بازدداشت شده در آمریکا باشند

علی اکبر پورفتح اله به دانشجو گفت: امیدواریم با کمکی که رسانه‌ها انجام می‌دهند، بتوانند کمک کنند تا پروفسور سلیمانی زودتر به آغوش خانواده بر گردد.

شبکه‌های برون مرزی باید صدای دانشگاه در آزادی پروفسور بازدداشت شده در آمریکا باشندبه گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، رئیس سازمان انتقال خون و استاد راهنمای پروفسور مسعود سلیمانی که یک سال پیش در سفری علمی به کشور امریکا به صورت غیر قانونی و بدون هیچ دلیل محکمه پسندی دستگیر شد، از شبکه برون مرزی پرس تی وی خواست که صدای جامعه علمی و دانشگاهی در آزادی این دانشمند باشد.
علی اکبر پورفتح اله رئیس سازمان انتقال خون و استاد راهنمای پروفسور مسعود سلیمانی در دوره کارشناسی ارشد، درباره وی به دانشجو گفت: دکتر سلیمانی یکی از دانشجویان بسیار باهوش و فهیم گروه بود که بعد‌ها در گروه هماتولوژی دانشگاه تربیت مدرس مراتب علمی استادیاری، دانشیاری و استادی را طی کرد. همیشه در مرز دانش حرکت می‌کرد و دانشجویان بسیاری را برای این کشور تربیت کرد. متاسفانه حادثه تاسف باری هم که به وقوع پیوست و حین سفر برای فرصت مطالعاتی در امریکا دستگیر شد، یکی از نکات تاسف بار در مراودات علمی و بین المللی جمهوری اسلامی ایران است.
وی گفت: سوابق دکتر سلیمانی نشان می‌دهد که وی پژوهشگر و محققی است که روی سلول‌های بنیادی سال‌ها مشغول به مطالعه و تحقیق بوده، دانشجویان متعددی را تربیت کرده است و ورودش هم به امریکا از مجاری قانونی و در واقع گرفتن مراحل مختلف قانونی پذیرش برای همکاری بین دانشگاهی بوده، این تاسف بار است که یک رخداد علمی با رخداد‌های سیاسی همزمان می‌شود و یک شخصیت علمی به محض ورود به فرودگاه در آمریکا بازداشت می‌شود و بیش از یک سال است که دور از خانواده و در شرایط نامناسبی نگهداری می‌شود، امیدواریم با کمکی که رسانه‌ها انجام می‌دهند، بتوانند کمک کنند تا وی زودتر به آغوش خانواده بر گردد.
پورفتح اله با عنوان اینکه در مورد دکتر سلیمانی کوتاهی‌های متعددی صورت گرفته، گفت: دستگیری ایشان یک پدیده کاملا سیاسی بوده و نکته‌ای که وجود دارد این است که این دانشمند با فاصله چند ماه از دستگیری خانم مرضیه هاشمی خبرنگار امریکایی الاصل پرس تی وی در آمریکا بازداشت شد و اگر رسانه‌های برون مرزی حرکتی را که در مورد پیگیری وضع وی آغاز کرده اند را همچون آنچه در مورد این خبرنگار پی گرفته شد، ادامه دهند امیدواری‌ها درباره آزادی زودهنگام این شخصیت علمی دو چندان خواهد شد.
وی گفت: سکوت خبری حاکم بر رسانه‌های جهان درباره پروفسور سلیمانی سبب می‌شود که شبکه‌های برون مرزی کشورمان همچون پرس تی وی، توان مضاعف خود را برای این موضوع بگذارند، وقتی شورای عالی انقلاب فرهنگی در ایران یازده ماه بعد از این ماجرا بیانیه می‌دهد و دستگیری ایشان را محکوم می‌کند من فکر می‌کنم که نقش رسانه‌ها بسیار قوی‌تر از سیستم‌های رسمی و قانونی است. حمایت از یک شخصیت اثرگذار در سطح دانشگاهی و درمانی از سوی رسانه‌ها یک ضرورت است و مطمئن هستیم که رسانه‌های برون مرزی کشورمان می‌توانند این بازی سیاسی را که دولت آمریکا ایجاد کرده است، خاتمه دهند و پرس تی وی صدای جامعه دانشگاهی و علمی در آزادی پروفسور سلیمانی باشد
رئیس سازمان انتقال خون گفت: پرس تی وی و سایر رسانه‌های برون مرزی ایران نقش بسیار مهمی در رابطه با موضوع دکتر سلیمانی و مشکلی که برای ایشان در امریکا به وجود آمده است، دارند. دولت امریکا عملا هیچ منطقی برای ادامه بازداشت وی ندارد، این که مثلا دانشمندی فاکتور رشد را برای تحقیقش دریافت کرده یک امر عادی است، ما روزانه ده‌ها محصول مختلف را برای کار‌های تحقیقاتی استفاده می‌کنیم و مشخص است کار تحقیق هیچ وقت نمی‌تواند مشمول تحریم و موارد اینچنینی شود.
استاد راهنمای پروفسور سلیمانی خاطر نشان کرد: پیامدی که در رابطه با دستگیری دکتر وجود دارد این است که ایشان به دعوت یک نهاد رسمی و دانشگاهی در آمریکا به این کشور رفته و مراحل قانونی را طی کرده است، سفارت آمریکا به ایشان ویزای معتبر داده و ایشان با ویزای رسمی وارد یک کشور شده، افکار عمومی دنیا می‌تواند در این زمینه بیدار شود و بداند که دولت آمریکا هیچ منطقی را در این زمینه ندارد. من فکر می‌کنم که حرکت پرس تی وی نقش مهمی در این مسئله داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار