آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۵۱۷۳
در گفتگو با «دانشجو» مطرح شد؛

ایزدی: اقتدار ایران آمریکائی‌ها را به رجزخوانی کشانده / همراهی با آمریکا فقط هزینه و تنش ایجاد می‌کند

یک کارشناس مسائل آمریکا گفت: پایگاه‌های آمریکا و نیرو‌های هم پیمان او در تیررس جمهوری اسلامی قرار دارد و این امتیاز مضاعفی در برتری نظامی ایران در منطقه و جهان محسوب می‌شود.

فواد ایزدی، کارشناس مسائل آمریکا در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص اظهارات ضد ایرانی رئیس ستاد کارکنان نیرو‌های هوایی آمریکا مبنی بر اینکه کشور‌های عرب باید قوای نظامی خود را علیه ایران متحد کنند، گفت: در خصوص این اظهارات شما را ارجاع می‌دهم به گزارشی که اندیشکده مطالعات راهبردی انگلیس هفته گذشته منتشر کرد.

وی ادامه داد: اساسا در انگلیس دو اندیشکده اصلی در حوزه سیاست خارجی وجود دارد که گزارش‌های آن محل رجوع محسوب می‌شود. گاردین با انتشار بخش‌هایی از این گزارش نوشته آمریکا و هم پیمانانش در مقایسه با ایران در حوزه نظامی بسیار ضعیف هستند و جمهوری اسلامی برتری نظامی را نسبت به آمریکا و هم پیمانانش داراست.

ایزدی با اشاره به اینکه نهاد‌های پژوهشی عمدتا مطالعاتی در خصوص تقابل نظامی آمریکا و ایران داشتند، گفت: آن‌ها به این نتیجه رسیدند که توانمندی ایران در حوزه نظامی نه تنها کم نیست بلکه دست برتر را در منطقه دارد و یکی از دلایل برتری توانمندی ایران در حوزه نظامی توانمندی و نفوذ منطقه‌ای جمهوری اسلامی است.

این کارشناس مسائل آمریکا با استناد به بخش دیگری از این گزارش تصریح کرد: در این گزارش عنوان شده بود پایگاه‌های آمریکا و نیرو‌های هم پیمان او در تیررس جمهوری اسلامی قرار دارد و این امتیاز مضاعفی در برتری نظامی ایران در منطقه و جهان محسوب می‌شود.

وی گریزی به سخنان رئیس ستاد کارکنان نیروی هوایی آمریکا علیه ایران در ضرورت اتحاد نظامی کشور‌های عرب با یکدیگر زد و خاطرنشان کرد: این حرف‌ها ناظر به این واقعیت است که چون ایران در حوزه نظامی به اقتدار واقعی رسیده و آن‌ها را به چالش کشیده است چاره‌ای جز رجزخوانی ندارند و می‌خواهند به این ترتیب هم پیمانان خود را در برابر ایران بشورانند و مقابل ایران قرار دهند.

ایزدی ادامه داد: البته از آنجا که آمریکایی‌ها دچار ضعف شدند این نوع ادبیات قابل درک نیست. عربستان نیز که از جمله هم پیمانان شماره یک آمریکا در منطقه محسوب می‌شود کم کم متوجه شده سیاست‌های تنش زای او علیه جمهوری اسلامی جواب نمی‌دهد و از سوی دیگر آمریکایی‌ها هم به خاطر آن‌ها حاضر به جنگ مستقیم با ایران نیستند.

این کارشناس مسائل آمریکا در پایان با تصریح بر اینکه اساسا عملکرد آمریکایی‌ها به گونه‌ای است که اعتماد به آن‌ها از بین رفته یادآور شد: زمانی هم پیمانی با آمریکایی‌ها پرستیژ، آورده نظامی و اقتدار در حوزه امنیتی داشت، اما امروز هم پیمانی با ایالات متحده تنها بار هزینه و تنش را برای کشور‌ها بالا می‌برد و از این جهت عربستان هم به خوبی این نکته را حس کرده و نفع او و منطقه در این است که هر چه زودتر سیاست‌های ضدایرانی خود را مهار و خنثی کند.
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار