کد خبر:۸۰۵۶۲۵
ستاری در بازدید از موسسه «اوج»:

الگوی «شتابدهنده» ایده‌های فرهنگی و هنری را کسب‌وکار می‌کند

معاون علمی و فناوری رییس جمهور با اشاره به مدل فعالیت موسسه فرهنگی و هنری اوج گفت: این مدل نوآورانه باید به کمک شتابدهنده‌های فرهنگی و هنری ترویج شود.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در بازدید از موسسه فرهنگی «اوج» با اشاره به اینکه یکی از مزایای این موسسه عدم ورود به حوزه کسب و کار است، گفت: این نوآوری است که اساس کار این موسسه را تشکیل می‌دهد و استفاده از همین نوآوری‌ها به این موسسه وجه فرهنگی و هنری داده است.

به گفته ستاری، یکی از کار‌های خوب این مجموعه برون‌سپاری فعالیت‌ها است. به این معناکه در تمام زمینه‌های فعالیت خود از موسسات کوچک‌تر و با ایده‌های خلاق بهره می‌گیرد.

معاون علمی و فناوری رییس جمهور ادامه داد: شکل گیری شتابدهنده‌های فرهنگی و هنری در دل این زیست بوم ضروری است و موسسه اوج می‌تواند با ورود به این عرصه ایجاد شتابدهنده‌ها را تسریع کند. باید از فضا‌های فیزیکی که در اختیار داریم استفاده کنیم و برای توسعه فعالیت موسسه اوج در اختیار آن‌ها قرار دهیم.

رییس بنیاد ملی نخبگان معتقد است که این کار اتفاقات نوآورانه‌ای را در حوزه فرهنگ و هنر کشور رقم می‌زند.

ستاری همچنین گفت: فضا‌ها و محیط‌های دانشگاهی موجود در کشور می‌تواند بهترین فرصت برای توسعه فعالیت موسسه «اوج» باشد. در تمام حوزه‌های انیمیشن، مستند، موسیقی، تئاتر و سینما می‌توان در کشور شتابدهنده‌های تخصصی راه اندازی کرد.

وی بیان کرد: باید ادبیات موسسه «اوج» و شرکت‌های زیر مجموعه آن به ادبیات فناوری و نوآوری کشور نزدیک شود.

گفتنی است؛ «موسسه فرهنگی و هنری اوج» یک موسسه فرهنگی فعال در حوزه ساخت فیلم، موسیقی، تئاتر، ساخت مستند و انیمیشن است که کار خود را به صورت رسمی از بهار ۹۰ آغاز کرد. این موسسه مردم نهاد با هدف ایجاد بستری برای شناسایی نیرو‌های مستعد انقلابی در حوزه‌های مختلف ساخت فیلم، موسیقی، انیمیشن و ... و فراهم کردن زمینه تولید و توزیع محصولات همسو با انقلاب اسلامی راه اندازی شده است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار