کد خبر:۸۰۳۹۷۸
ستاری:

راهکار اصلی ارتقای جهان اسلام بهره‌مندی از سرمایه‌های جوان است

رئیس شورای سیاست گذاری جایزه مصطفی (ص) گفت: راهکار اصلی ارتقا و خیزش دوباره جهان اسلام، بهره‌مندی از سرمایه‌های خلاق و مناسب جوانان است.

راهکار اصلی ارتقای جهان اسلام بهره‌مندی از سرمایه‌های جوان است

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری، رئیس شورای سیاست گذاری جایزه مصطفی (ص) در مراسم اعطای سومین دوره جایزه مصطفی (ص) که صبح امروز در تالار وحدت برگزار شد، گفت: همراهی بشریت با رحمت و رفعت مسلمانان و دانشمداری اسلامی مسیری درخشان را در راه ارتقای رفاه فراهم خواهد ساخت.

ستاری بیان کرد: اینک زمان یادآوری دوران طلایی علم است دورانی که دانشمندان بلاد اسلام با تکیه بر ارزش‌های دینی شان جان جهان را روح دوباره‌ای از صلح و رحمت بخشیدند. شهروندان جهان اسلام به درستی می‌دانند بازگشت به دوران طلایی گذشته در حوزه علم و فناوری با تغییر رویه‌های موجود در نظام کشورداری میسر است و باید به نیروی انسانی خلاق و جوانی که در اختیار دارد بیش از گذشته ارج و بها دهد.

رئیس شورای سیاست گذاری جایزه مصطفی (ص) اظهار داشت: بنابراین حضور تاریخ ساز نسل جوان در حوزه‌های علم و فناوری هنگامی محقق می‌شود که تغییرات اساسی در فرهنگ و نظام کسب و کار و علم و فناوری رخ دهد. پیشرفت و تعالی، ذات اسلام و مسلمانی است کشور‌های اسلامی باید بدانند در صورتی پیشرفت می‌کنند که از نوآوری‌های نسل جوان حمایت کنند و در این خصوص محیط امنی را در اختیارشان گذارند.

وی عنوان کرد: دنیای اسلام با تمام فتنه‌های وارداتی و جنگ‌های استعماری که به جانش افتاده است همچنین تاثیرگذار، جوان و امیدوار است. راهکار اصلی ارتقا و خیزش دوباره جهان اسلام در حقیقت بهره مندی از سرمایه‌های فکری و خلاقانه جوانان است در واقع هر کجا که جوان وجود دارد نشاط و سرزندگی و ارتباط راهگشا حاکم خواهد بود.

ستاری با بیان اینکه امت اسلامی با جانمایی شایسته نیروی انسانی جوان می‌تواند راه رابطه کشور‌های اسلامی را پررونق و شکوفا کند، ادامه داد: تبادلات علمی بین کشور‌های اسلامی مانند پل‌های بزرگی است که با طوفان‌های سیاسی پابرجا می‌ماند و سبب نزدیکی ملت‌های اسلامی خواهد شد.

وی افزود: جایزه مصطفی (ص) بهانه‌ای است مقدس برای کنار هم نشاندن امتی که چند صباحی ناروا و به اجبار از هم دور افتاده اند لذا باور داریم که جهان اسلام لیاقتمندانه می‌تواند بر سطح دنیای دانش بنشیند و در فناوری‌های آینده ساز همچون هوش مصنوعی، زیست فناوری، نانو، کلان داده‌ها و ... سرآمد شود.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: این جایزه پاسداشت شایستگانی است که با نقش آفرینی در توسعه مرز‌های دانش برای رفاه عمومی همت گماردند.

ستاری عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان بزرگترین تولیدکننده دانش در جهان اسلام و قدرتی برتر در حوزه فناوری‌های پیشرفته و اکوسیستم دانش بنیان با تکیه بر جوانان اندیشمند و خستگی ناپذیرش امروز به یکی از پتانسیل‌های جهان اسلام تبدیل شده است و در بسیاری از زمینه‌های تولید علم مثل فنی و مهندسی، زیست فناوری و پزشکی صاحب آمار‌های ارزشمند ملی و بین المللی که به عنوان عضوی از جهان اسلام توانسته افتخارآفرین باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار