کد خبر:۸۰۵۹۲۱
ستاری:

شهر‌های بزرگ دنیا محو استارت‌آپ‌ها شده‌اند / دانشگاه‌ها را با دید تولید نیروی انسانی ماهر نگاه می‌کنیم

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری گفت: امروز شهر‌های بزرگ دنیا محو استارت‌آپ‌ها شده‌اند و این یک سرمایه گذاری بزرگ برای شهر‌ها محسوب می‌شود.
شهر‌های بزرگ دنیا محو استارت‌آپ‌ها شده‌اند / دانشگاه‌ها را با دید تولید نیروی انسانی ماهر نگاه می‌کنیم
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور پیش از ظهر امروز در جمع اعضای شورای اسلامی شهر تهران گفت: یک حرکتی در میان جوانان برای توسعه کار‌های نوآورانه در حال انجام است که اگر جلوی این حرکت جوانان بایستید دیگر صاحب هیچ چیزی از آن در آینده نخواهید بود. فرصتی در میان جامعه ایجاد شده است و شهر‌ها به سمت نوآورانه شدن در حال شکل گیری است.

ستاری افزود: در نظام آموزشی آینده آموزش تا لحظه مرگ در نظر گرفته شده است و امروز افرادی که هیچ آشنایی با اینترنت ندارند و سوادی هم ندارد باز هم از موبایل استفاده می‌کنند. ما به دانشگاه‌ها به دید تولید نیروی انسانی ماهر نگاه می‌کنیم و بیش از ۵۰۰ هزار متر مربع فضا در حوزه دانش بنیان‌ها داریم و جالب است که بدانید ۶ هزار استارتاپ در ایران فعال هستند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهور گفت: امروز ۴۶۰۰ شرکت دانش بنیان داریم که ۹۰ هزار میلیارد تومان درآمد دارد که باعث ایجاد شغل برای ۳۰۰ هزار نفر شده است. بیش از ۱۴۰۰ نفر از فارغ التحصیلان یکصد دانشگاه برتر دنیا را به اجرا گذاشته‌ایم و جالب است که همین افراد ۹۳ استارتاپ جدید را شکل داده اند.

وی تصریح کرد: امروز به طور سالانه ۱۲ هزار میلیارد تومان منابع از بانک‌ها جذب می‌شود و این در حالی است ۱۵ صندوق سرمایه گذاری جسورانه و ۲۵ صندوق پژوهش و فناوری داریم. ما در سال ۱۴۰۰ به عدد یک میلیون متر مربع فضای جدید در حوزه استارت‌آپ‌ها خواهیم داشت که به واسطه این افزایش فضا ۲ هزار شرکت جدید استارت‌آپی شکل خواهند گرفت.

ستاری گفت: ما صحبتمان امروز با اعضای شورای شهر تهران این است که به ما بگویند می‌خواهند جلوی این حرکت نوآورانه بایستند یا خودشان در قالب شهرداری می‌خواهند سهمی در توسعه فناوری داشته باشند. در شهر‌های نوآورانه خود شهرداری پیشرو در حوزه استارت‌آپ‌ها می‌شوند و جالب است که از آن کسب درآمد می‌کنند و اتفاقا به عنوان منابع پایدار از آن استفاده میکنند.

وی ادامه داد: شما نگاه کنید که سه سال قبل در حوزه تاکسی‌های اینترنتی چه مخالفت‌هایی می‌شد و حتی برای بودن یا نبودن آن مناظره تلویزیونی برگزار می‌کردند که این‌ها واقعا جای خجالت داشت. همان روز‌ها تفاهم کردیم که ۱.۵ درصد درآمد تاکسی‌های اینترنتی به شهرداری برسد در حالی که اگر همان روز شهرداری خودش فضا را برای فعالیت این‌ها باز می‌کرد امروز ۳۰ درصد درآمد از آن‌ها داشت.

ستاری افزود: من حرفم با شما نمایندگان مردم در شورای شهر تهران این است که شما اگر همراه این فرآیند نوآورانه بشوید می‌توانست صاحب آن باشید و گروه شما باید تنها نظاره گر پیشرفت آن باشید و دستی در آن نخواهید داشت. شما می‌توانید یک پهنه نوآورانه باشد و شهر می‌تواند خودش یک فضای شتابدهنده به فعالیت استارتاپ‌ها باشد و شما می‌تواند در این مسیر به ما کمک کنید.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: در اطراف دانشگاه شریف ۵۰۰ شرکت نوآورانه ایجاد شده است این‌ها بچه‌هایی بودند که داشتند از کشور می‌رفتند، اما ماندند و در حال کار و فعالیت هستند و برای بیش از ۳۰۰۰ نفر شغل ایجاد کرده‌اند.

وی افزود: امروز شهر‌های بزرگ دنیا محو استارت‌آپ‌ها شده‌اند و شهرداری‌ها خودشان بستر توسعه استارت‌آپ‌ها شده‌اند و این یک سرمایه گذاری بزرگ برای شهر‌ها محسوب می‌شود.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار