کد خبر:۸۰۶۷۷۵

اعلام جزییات جشنواره سراسری تئاتر مردمی «بچه‌های مسجد»

چهاردهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی «بچه‌های مسجد» ۱۲ تا ۱۴ آذر با اجرای نمایش و برگزاری کارگاه‌های آموزشی در مساجد شهر قزوین برگزار می‌شود.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی سپهر سوره هنر، چهاردهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی «بچه‌های مسجد» ۱۲ تا ۱۴ آذر ماه در شهر قزوین برگزار می‌شود.

این جشنواره که مجتبی میرزایی نسب به عنوان دبیر اجرایی و علی هوشمند به عنوان دبیر هنری آن را همراهی می‌کنند، به همت مرکز هنر‌های نمایشی حوزه هنری استان قزوین و موسسه فرهنگی هنری سپهر سوره هنر با همکاری ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور کار خود را از روز دوشنبه یازدهم آذر با برگزاری آیین افتتاحیه در شبستان شاهزاده حسین ابن علی ابن موسی الرضا (ع) و گلزار شهدای شهر قزوین از ساعت ۱۸ کار خود را آغاز می‌کند.

همچنین اجرای نمایش‌های و سایر برنامه‌های این رویداد از سه شنبه ۱۲ آذر در مساجد چهارده معصوم، جوادالائمه، امام حسن عسکری (ع) و توحید آغاز شده و تا پنجشنبه ۱۴ آذر ادامه پیدا می‌کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار