
کد خبر:۸۰۷۸۷۶
صومی در گفتگو با دانشجو:
عفونتهای ریوی، مشکلات قلبی و عروقی آنفولانزا H۱N۱ را تشدید میکند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به شیوع بیماری آنفولانزا H1N1 در این شهر گفت: عفونتهای ریوی و مشکلات قلبی و عروقی آنفولانزا H۱N۱ را تشدید میکند.
محمد حسین صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به شیوع بیماری آنفولانزا H1N1 در این شهر گفت: تا کنون ۱۰ نفر در بیمارستانها شهر تبریز به دلیل ابتلا به آنفولانزا جان خود را از دست داده اند.
صومی مطرح کرد: از بین این ۱۰ نفر فقط یک مورد بیماری زمینهای نداشته است و مابقی بیماریهای مانندعفونتهای ریوی یا مشکلی قلبی و عروقی داشته اند که باعث تشدید آنفولانزا شده است اگر شخصی با این علائم به ما مراجعه کند با آزمایشها را انجام میدهیم که مشخص شود آنفولانزا نوع A. دارد یا خیر.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تصریح کرد: حدود ۱۳۰ نفر تاکنون به ما مراجعه کردند که آنفولانزای مثبت داشتند؛ اما چون بیماری زمینهای نداشته اند با چند روز بستری و مراقب بهبود پبدا کردند مشکلی خاصی برای آنها پیش نیامده است.
وی در ادامه گفت: بیماری آنفولانزا در فصل سرما شایع است و با قدرت علمی نمیتوانیم بیان کنیم که میزان دقیق شیوع این بیماری در استان آذربایجان شرقی خیلی بالا است یا نه.
صومی خاطرنشان کرد: اگر شخصی علائم شدید آنفولانزا را داشت به پزشک مراجعه کند و داروی این نوع بیماری در مراکز درمانی وجود دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز یاد آور شد: آنفولانزا H1N1 نسبت به ویروسی که وجود دارد تهاجمیتر است و مردم باید این بیماری را جدی بگیرند.
وی با اشاره به توصیههای پزشکی اظهار کرد: افرای که استعداد گرفتن آنفولانزا را نسبت به بیماریهای کلیوی، کبدی، قلبی و ...... حتما واکسن این بیماری را تزریق کنند.
صومی تاکید کرد: اصل قضیه بی توجهی به علائم آنفولانزا است که زمینه برای مرگ این بیماری فراهم میکند و اگر افراد به موقعه مراجعه کنند خیلی راحت میتوانیم این بیماری را درمان کنیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.