کد خبر:۸۰۸۳۴۴
طهرانچی در گفتگو با دانشجو:

تشکل‌های دانشجویی درخواست‌های خود را برای ۱۶ آذر به هیئت‌های نظارت ارائه دهند

رئیس دانشگاه آزاد گفت: تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد می‌توانند درخواست‌های خود را برای برگزاری برنامه‌های ۱۶ آذر، روز دانشجو به هیئت‌های نظارت ارائه دهند.

منتشر نشود///محدودیتی برای حضور افراد در دانشگاه آزاد قائل نیستیم/ تشکل‌های دانشجویی می‌توانند درخواست‌های خود را برای ۱۶ آذر به هیئت‌های نظارت ارائه دهند

محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به ایام ۱۶ آذر گفت: ۱۶ آذر روز دانشجو و حرکت‌ها هم دانشجویی است. در این ایام تشکل‌های دانشجویی با برگزاری برنامه‌های ویژه نشاط روز دانشجو را در دانشگاه‌ها تداعی می‌کنند.

وی افزود: در این ایام محدودیتی برای دانشجویان قائل نیستیم و طبق روال تشکل‌های دانشجویی می‌توانند درخواست خود را برای برگزاری برنامه‌های مورد نظرشان ارائه دهند.

طهرانچی اضافه کرد: موافقت و یا مخالفت با برگزاری برنامه‌ها براساس تصمیم هیئت‌های نظارت در هر استان است و اگر نکته‌ای برای عدم برگزاری باشد، هیئت نظارت اعلام می‌کند که این هیئت متشکل از رئیس استان، نماینده رهبری و نماینده رئیس دانشگاه است.

وی تصریح کرد: به هیچ وجه دانشگاه آزاد محدودیتی برای حضور افراد در واحد‌های این دانشگاه بخشنامه‌ای ابلاغ نکرده و برنامه‌های تشکل‌ها می‌تواند طبق روال برگزار شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار