دبیر واحد بینالملل اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل گفت: تمام هم و غم معاونان فرهنگی وزارت بهداشت و علوم، ایجاد تشکلهای دولت ساخته و ایجاد فضای باز در دانشگاههاست.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رضیئی، دبیر واحد بین الملل اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل در نشست نمایندگان اتحادیهها و تشکلهای دانشجویی کشور با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به آسیب شناسی دانشگاههای علوم پزشکی در ۶ ساله گذشته گفت: ایجاد فضای امید در دانشگاههای علوم پزشکی مستلزم آن است که نگاه ویژهای به مسائل فرهنگی دانشجویی شود.
وی بر ضرورت اصلاح نوع نگاه و گفتار نسبت به تشکلهای دانشجویی تاکید کرد و افزود: در ۶ سال گذشته مجموعه وزارت بهداشت سعی داشته است تا تشکلهای انقلابی را یک مجموعه صرفاً سیاسی نشان دهد؛ به گونهای که در این مدت فعالیتهای فرهنگی، صنفی و علمی این تشکلها نادیده گرفته شده است. از طرفی وزارت بهداشت با این دیدگاه سعی در جذب افراد در کانونهای فرهنگی، انجمنهای علمی و نهادهای این چنینی داشته است؛ البته ما نمیخواهیم موجودیت این نهادها را نادیده بگیریم، ولی صدای ما به این خاطر بلند است که چرا باید برای پشتوانه سازی دانشجویی دولت تدبیر و امید هجمههای ناروا به تشکلهای ریشه دار انقلابی وارد شود.
رضیئی با اشاره به فعالیتهای تشکلهای انقلابی بیان کرد: یکی از فعالیتهای فرهنگی اجتماعی تشکلهای انقلابی همزمان با وقوع سیل در ایام نوروز سال ۹۷ شکل گرفت؛ به گونهای که وقتی مسئولان دولتی که وظیفه اصلی نوکری مردم را بر عهده داشتند در سفر به اروپا بودند این بچههای انقلابی بودند که از همان لحظات اولیه در کف میدان به خدمت رسانی مشغول شدند.
دبیر واحد بین الملل اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل بر ضرورت پایبندی به قانون در دانشگاههای علوم پزشکی تاکید کرد و گفت: متاسفانه تمام هم و غم معاونین فرهنگی وزارت بهداشت و علوم ایجاد تشکلهای دولت ساخته، ایجاد فضای باز در دانشگاهها با حمایت از افراد نشانه دار و مجرم در فتنه ۸۸ است. در هر حال تجمعی نیز که پیش از نشست تشکلهای دانشجویی با وزیر بهداشت برگزار شد، نیز نشان دهنده این است که این تشکلها حیات فعلی خود را مدیون مدیریت قبلی وزارت بهداشت هستند. در هر حال این راهکار شکست خورده است؛ بنابراین باید به سمت تشکلهای انقلابی و ریشه دار بازگشت.
رضیئی تصریح کرد: گاها میگویند تشکلهای انقلابی مخالف پویا شدن محیط دانشگاه و به دنبال ایجاد فضای تک صدایی هستند در صورتی که اینگونه نیست چرا که اگر اینگونه بود ما به مسئولان و مدیران گروههای سیاسی مختلف در نشستهای خود تریبون نمیدادیم.