کد خبر:۸۰۸۷۰۱
دهقان در نشست تشکل‌های دانشجویی با وزیر بهداشت:

کانون‌های فرهنگی به حیاط خلوت برخی جریان‌های سیاسی تبدیل شده‌اند

مسئول بسیج دانشجویی علوم پزشکی شهید بهشتی از تبدیل شدن کانون‌های فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی به حیاط خلوت برخی جریان‌های سیاسی در زیر لوای فعالیت‌های فرهنگی انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دهقان، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی در نشست نمایندگان اتحادیه‌ها و تشکل‌های دانشجویی کشور با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه به بی تدبیری دولت در اجرای طرح مدیریت سوخت اشاره کرد و گفت: هیچ تدبیری در اجرای طرح مدیریت سوخت از جانب دولت شاهد نبودیم در هر حال اگر کارت سوخت به درد بخور بود پس چرا دولت آن را حذف کرد و اگر به درد بخور نبود پس چرا آن را دوباره احیا و کشور را به آشوب کشید.

وی خطاب به وزیر بهداشت گفت: اگر سرک کشیدن به حساب مردم خوب است پس چرا دولت در گذشته آن را نقد کرد و اگر بد است چرا الان آن را دنبال می‌کند.

دهقان با اشاره به اینکه ریخت و پاش‌های ارزی در اوج تحریم‌ها و دلار ۴۲۰۰ تومانی بانک مرکزی عامل مشکلات امروز کشور است و مردم کوچه و بازار باید چوب این بی‌تدبیری‌ها را بخورند اظهار کرد: دولت با برجام ۶ سال وقت مردم را گرفت تا از خارج در کشورمان گشایشی ایجاد شود، ولی نه تنها گشایشی صورت نگرفت بلکه امروز مردم باید فشار بیشتری را تحمل کنند. مگر مردم موش آزمایشگاهی هستند که دولت هر روز یک نسخه برای آن‌ها می‌پیچد.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه کانون‌های فرهنگی به حیاط خلوت برخی دانشجویان و جریان‌های سیاسی تبدیل شده به گونه‌ای که این جریانات پشت لوای کار‌های فرهنگی دنبال کار‌های سیاسی هستند، افزود: تغییرات مداوم آیین نامه‌های مربوط به پزشک عمومی است باعث سردرگمی فارغ التحصیلان پزشکی شده است.

دهقان ضمن انتقاد از دخالت برخی افراد در وزارت بهداشت در انتصاب ریاست دانشکده‌ها و معاونت‌ها با اعمال فشار بر روسای دانشگاه‌ها اشاره کرد وافزود: این افراد با لابی و فشار بر رئیس و دانشگاه تلاش می‌کنند تا برخی افراد منصوب و یا از انتصاب برخی دیگر جلوگیری کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار