دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با موادمخدر استان تهران گفت: ۲۵ درصد مصرفکنندگان موادمخدر کشور مواد مخدر صنعتی و محرک مصرف میکنند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مصطفی هادیزاده دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با موادمخدر استان تهران درباره کشفیات موادمخدر در ۷ ماهه امسال نسبت به سال گذشته اظهار داشت:کشفیات ۴۷ درصد رشد داشته است و ۳۹ هزار و ۲۲۱ کیلوگرم کشفیات موادمخدر داشتهایم.
وی خاطرنشان کرد: تعداد دستگیرشدگان هم در این مدت ۱۰ درصد رشد داشته و ۷۰ هزار و ۷۱۴ نفر دستگیر شدهاند و در ۷ ماهه امسال تعداد دستگیرشدگان توسط پلیس ۸۷ درصد رشد داشته است و در مجموع ۱۹ هزار و ۵۴۹ نفر توسط پلیس در ۷ ماهه امسال دستگیر شدهاند و اقدامات پلیس در استان تهران در این مدت ویژه بوده است.
وی خاطرنشان کرد:در مراکز اقامتی معتادین متجاهر ۷۰ درصد رشد پذیرش داشتهایم و این ظرفیت را افزایش داده است.
وی گفت: در خصوص اتباع خارجی نیز ۹۱۴ نفر دستگیر شدهاند که در این حوزه ۱۸۸ درصد رشد داشتهایم.
دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با موادمخدر استان تهران یادآور شد: در حوزه کشفیات هم استان تهران در ۷ ماهه ۹ درصد کشفیات کل کشور است.
وی یادآور شد: بیشترین کشفیات استان تهران تریاک ۲۶ هزار و ۶۳۰ کیلوگرم است و کراک ۳۷۹۱ کیلوگرم و بعد از آن حشیش با بیش از ۳ هزار کیلوگرم و مورفین با ۳۳۵۵ کیلوگرم بوده است.
وی خاطرنشان کرد: بیشترین فراوانی دستگیرشدگان مربوط به معتادان که ۴۲۵۷ نفر است و ۱۷ هزار و ۲۲۷ نفر هم توزیعکنندگان موادمخدر بودهاند.
وی خاطرنشان کرد: بزرگترین دغدغه ما موضوع موادمخدر محرک است و در حال حاضر ۲۵ درصد مصرفکنندگان کشور موادمخدر صنعتی و محرک مصرف میکنند که موجب جرمها و جنایتهایی نیز میشود.
دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با موادمخدر استان تهران خاطرنشان کرد: در حال حاضر موادمخدر تنوع زیادی دارد و با اسامی مختلفی جوانان را برای مصرف این موادمخدر تشویق میکنند.
در ادامه هادیزاده در مورد طرح یاریگران زندگی اظهار داشت: در جلسه سیو ششم ستاد مبارزه با موادمخدر طرح یاریگران زندگی به تصویب رسید و در سه حوزه پیشگیری، درمان و صیانت اقدامات لازم و تفاهمنامههایی منعقد شد و مقرر گردید طرح یاریگران زندگی با رویکرد اجتماعی اجرایی شود.
وی خاطرنشان کرد: از بهترین رویکرد ما در حوزه یاریگران زندگی محیط خانواده و محیطهای کاری و آموزشی است.
وی خاطرنشان کرد: ۵۰ درصد از منابع طرح یاریگران زندگی توسط ستاد مبارزه با موادمخدر، ۲۵ درصد شورای اجتماعی وزارت کشور و ۲۵ درصد دیگر توسط آموزش و پرورش باید تأمین شود.
دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با موادمخدر استان تهران خاطرنشان کرد: در طرح یاریگران زندگی مهمترین و اصلیترین رویکرد ما آموزش و پرورش است و در سال تحصیلی جاری ۲۰ درصد مدارس استان در طرح یاریگران زندگی وارد عمل شدهاند چرا که در این حوزه نیاز به اقدامات پیشگیرانه هستیم.
وی خاطرنشان کرد:تا پایان سال ۱۴۰۰، ۱۰۰ درصد مدارس طرح یاریگران زندگی پوشش میدهد و در این حوزه امیدواریم همه مدیران کل آموزش و پرورش کمک کنند تا این طرح به ثمر برسد.
وی گفت: هنرمندان یاریگر هم طرح آن در دست اجرا است و از آنها نیز کمک خواهیم گرفت.
دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با موادمخدر استان تهران گفت: اقداماتی که در ۷ ماهه امسال برای مبارزه با موادمخدر صورت گرفته است نسبت به مدت مشابه سال قبل در تمامی حوزهها بیشتر بوده و امیدواریم که این اقدامات منجر به کاهش مصرف موادمخدر در بین جوانان شود.