مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید بر رشد قابل قبول محصولات و خدمات آزمایشگاهی ایران گفت: کشورهای همسایه بازار خوبی برای این خدمات محسوب میشوند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری چند سالی است در زیستبوم فناوری و نوآوری به متقاضیان در حوزههای مختلفی مانند فنی و مهندسی، مواد و متالورژی، برق و الکترونیک، شیمی، هوا فضا، معدن؛ حوزه محیط زیست، کشاورزی و گیاهان دارویی و حوزههای زیست فناوری و پزشکی ارائه خدمت میکند.
این شبکه هر سال با توسعه تعداد اعضای خود، خدماتش را بهروزرسانی و همهگیرتر میکند. یکی از برنامههای مدیران شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سال جاری عرضه محصولات این حوزه به بازارهای بینالمللی است.
«ورود به بازار خدمات آزمایشگاهی خارجی، بهویژه کشورهای همسایه را به صورت جدی در دستور کار شبکه قرار دادهایم.»
رضا اسدیفرد با اشاره به این نکته، بر لزوم استفاده از ظرفیتهای موجود در بازار کشورهای همسایه تاکید کرد.
به گفته مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با اشاره به وجود تعداد قابل توجهی از پژوهشگران در کشورهای همسایه، بیان میکند: این ظرفیت، بستر مناسبی برای توسعه خدمات آزمایشگاهی ایران است. به همین دلیل تلاش میکنیم محصولات و خدمات آزمایشگاهی کشور را به کشورهای هم مرز با ایران عرضه کنیم.