آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۹۸۹۴

نتانیاهو: باید از آشوب‌های منطقه‌ای بهره بگیریم

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت که باید از آشوب‌های عراق و لبنان برای اعمال فشار‌های بیشتر علیه ایران استفاده کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از اسپوتنیک، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پیش از دیدار با مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا در پرتغال گفت که اعتراضات در عراق، سوریه و ایران باید فرصتی برای اعمال فشار‌های بیشتر علیه ایران باشد.

نتانیاهو چند روز قبل کشور‌های اروپایی را به تلاش برای دور زدن تحریم‌های آمریکا علیه ایران متهم کرده بود.

نتانیاهو پیش از این نیز ضمن موضوعات تکراری ضد ایران، حمایت خود را از اغتشاشات اخیر در کشورمان اعلام کرده و خواستار فشار بیشتر بین‌المللی علیه جمهوری اسلامی ایران شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار