کد خبر:۸۱۰۳۹۸
گزارش |

روز دانشجوی ۹۸ چگونه گذشت / از تجمع به دلیل معیشت مردم تا اهدای ساعت زنگ‌دار به روحانی

برنامه‌های مناسبتی روز دانشجو دانشگاه‌های مختلف کشور از یک هفته قبل آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

//

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هانا چراغی؛ * روز دانشجو، هر ساله با برگزاری یکسری برنامه‌های دانشجویی و مناسبتی در دانشگاه‌ها برگزار می‌شد، اما با توجه به اتفاقاتی که در سال جاری در کشور رخ داده (گرانی بنزین، تورم، افزایش نرخ اجاره بها، افزایش نرخ دلار و...) و با آگاهی دانشجویان، امسال برنامه‌های دانشجویی ۱۶ آذر در دانشگاه‌ها بر محور متفاوتی برگزار شد.

به گونه‌ای که دانشجویان امسال در برنامه‌هایی که به مناسبت روز دانشجو برگزار کردند، به مطالبه‌گری و بیان مشکلات معیشتی مردم و دغدغه‌های خود از وضع موجود جامعه پرداختند و حتی نمایندگان مجلس را با طرح کردن پرسش‌های دغدغه‌محور به چالش کشیدند.

دانشجویان در این روز سعی دارند مطالبات خود را به طرق گوناگون به اطلاع مسئولان استانی و کشوری برسانند و پیام دانشجویی‌شان را به گوش آنان برسانند. در همین راستا بسیاری از برنامه‌های مهمی از سوی این تشکل‌ها و در جهت اعتراض به وضعیت معیشتی مردم اجرایی می‌شود.
 
از جمله این برنامه‌ها می‌توان به تجمع دانشجویان دانشگاه‌های تبریز در اعتراض به وضعیت معیشتی مردم و حمایت از مستضعفین اشاره کرد.
 
//
 
در این تجمع که ۱۴ آذرماه، به همت دانشجویان بسیجی استان و بعد از اقامه نماز ظهر برگزار شد، دانشجویان با در دست داشتن پلاکارد‌هایی با عنوان «مسئولان بیدار شوید قبل از اینکه مردم بیدارتان کنند» و «قانون علیه مستکبرین تصویب کنید نه مستضعفین» اعتراض خود را اعلام کردند.

بیشتر بخوانید:



ناگفته نماند که بسیج دانشجویی دانشگاه‌های فرهنگیان، شهید مدنی و صنعتی سهند، قصد برگزاری تجمع مقابل استانداری استان آذربایجان شرقی را داشتند، اما با فشار‌های شدید نهاد‌های امنیتی در مسجد سالار شهیدان تبریز برگزار شد.

 

امیرحسین فیضی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند تبریز در این باره گفت: دانشجویان در این تجمع خواستار برخورد جدی قوه قضائیه با مفاسد دانه درشت و عاملان اصلی فساد شدند و ضمن نقد دولت مبنی بر عدم داشتن سیاست‌های اقتصادی درست و تمرکز بر سازش خارجه که موجب فشار بسیار بر قشر مستضعف جامعه و خوابیدن چرخ صنایع و معادن کشور شده است، از نماینده‌های مجلس خواستند تا به معنای واقعی وکیل مدافع این ملت باشند و بر درد‌های مردم چاره‌ای بیندیشند؛ البته با وجود نمایندگانی که از طبقه مستضعف جامعه فاصله گرفته اند و آرمان‌های خود را فراموش کرده اند، سخت بعید است.

بیشتر بخوانید:



//

محمدحسین ذاکر، جانشین مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مدنی تبریز نیز در واکنش به این مسئله در توئیتی نوشت: از تجمع دیروز چیزی که به جا مانده، اونم سخنرانی آقای رشیدی بود. اونجا که گفتن مجلس ناکارآمد را ول کنین؛ مسببین وضع موجود ماهاییم با رها شدنمون از مردم...


//


البته نمونه دیگری از این تجمع، ۱۴ آذرماه در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد؛ در این تجمع، ۴۰۰۰ نفر از دانشجویان بسیجی استان خراسان رضوی با عنوان «خیزش هسته‌های مسئله محور» در دانشگاه فردوسی مشهد دور هم جمع شدند. آیت الله علم الهدی، نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی و سردار فدوی، جانشین فرمانده سپاه پاسداران از سخنرانان اصلی این تجمع ۴۰۰۰ نفری دانشجویان بسیجی خراسان رضوی بودند.

//

در این تجمع دانشجویی بیانیه‌ای نیز از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد قرائت شد که در آن اعلام شد: در همین حالی که دولت با اجرای طرح بنزینی و بی تدبیری‌های قبل و بعد از آن هزینه‌های گزاف برای کشور ایجاد کرد، می‌توانست با اصلاح نظام مالیاتی خیلی بیشتر از عایدی فعلی ناشی از افزایش قیمت بنزین، درآمد کسب کند. حجم انبوه فرار مالیاتی مشاغل و اصناف و معافیت‌های مالیاتی بی مورد یکی از اساسی‌ترین مشکلات نظام مالیاتی فعلی کشور است. اگر فقط اصنافی مثل پزشکان، وکلا، هنرمندان با درآمد‌های میلیاردی، طلافروشان و. به درستی دریافت شود رقمی بالغ بر ۶۰ هزار میلیارد تومان عاید دولت خواهد شد؛ و این فقط فرار‌های مالیاتی در بخش مالیات‌های درآمدی است.

بیشتر بخوانید:




فعالیت‌های دانشجویان به مناسبت ۱۶ آذر، محدود به این موارد نیست و برخی از تشکل‌ها با برگزاری جلسات پرسش و پاسخ دانشجویی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی و سایر مسئولان کشوری و همچنین برگزاری نشست دانشجویی، تریبون آزاد، کرسی آزاد اندیشی این روز دانشجو را گرامی داشتند.


از جمله این برنامه‌ها می‌توان به دعوت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کرج از حسن عباسی، رئیس اندیشکده یقین در تاریخ ۱۰ آذرماه اشاره کرد. عباسی در این نشست دانشجویی که با عنوان «زمینه سازی برای مجلس تراز گام دوم انقلاب اسلامی» برگزار شد، گفت: برخی‌ها از روی عمد می‌خواهند صحنه عمومی کشور را به هم بریزند و وقتی در کشور آشوب شد بسیج، سپاه و نیروی انتظامی که زیر نظر رهبری هستند به صحنه بیایند و هزینه برخورد‌ها را به جان بخرند و آنگاه آقایان با خیال راحت خود را کنار بکشند.

//

 

عباسی اظهار کرد: کشور نیاز به خیزش جوانان در این دوره دارد و من خواهش می‌کنم نسل اول انقلاب به صحنه انتخابات نیایند و کاندیدا نشوند و از جوانان می‌خواهم هر نسل اولی آمد، جلوی او بایستند.

بیشتر بخوانید:




حجت الاسلام مهدی طائب، رئیس قرارگاه راهبردی عمار نیز ۱۲ آذرماه، به دعوت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد نجف آباد در نشست بصیرتی حضور یافت و در جمع دانشجویان گفت: در پی سقوط پهپاد آمریکایی باید جشن ملی اعلام می‌شد، زیرا این هواپیما پیشرفته‌ترین پرنده دنیاست و ۲۰ برابر از یک ماهواره هزینه‌بر است، چون که اطلاعاتی را کسب می‌کند که ماهواره‌ها نمی‌توانند جمع کنند و ویژگی‌های خاص فنی داشته است، ولی موشک ایرانی آن را ساقط کرد.

بیشتر بخوانید:



//


همچنین بسیج دانشجویی و تشکل آرمان دانشگاه شیراز، ۱۱ آذرماه برنامه‌ای با حضور عنایت الله رحیمی، استاندار فارس برگزار کرد. استاندار فارس در این برنامه گفت: برای مقابله با آشوب‌های اخیر در این استان استانداری، به خوبی عمل کرده است.

بیشتر بخوانید:




دانشجویان بسیجی دانشگاه فرهنگیان یزد هم به مناسبت ۱۶ آذر، از صباغیان، نماینده مردم استان یزد در مجلس شورای اسلامی برای حضور در جلسه دانشجویی این دانشگاه با نمایندگان مجلس دعوت کرده بودند و در جلسه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی یزد که ۱۱ آذرماه برگزار شد، کتاب «زخم بنزین» به این نماینده مجلس تقدیم شد.

بیشتر بخوانید:



//


در ادامه برنامه‌های دانشجویی که به مناسبت ۱۶ آذر به همت دانشجویان در دانشگاه‌های کشور برگزار شد. بسیج دانشجویی دانشگاه ایلام از میرزایی، نماینده مردم این استان در مجلس شورای اسلامی برای حضور در جلسه مطالبه گری دانشجویان ایلامی دعوت کرده بود و میرزایی، ۱۲ آذرماه در این جلسه گفت: با طرح شفافیت‌سازی آرا نمایندگان مجلس کاملا مخالفم. این طرح کمکی به مسائل کشور نمی‌کند! با رای شفاف، نماینده می‌ترسد و نمی‌تواند هر رای را بدهد! چرا که رای شفاف اجازه نمی‌دهد مجلس در جای خودش باشد!


تصویب این طرح صحه گذاشتن بر حرف شبکه‌های ماهواره‌ای است و این را به نفع نظام و مردم نمی‌دانم. تبلیغات برای این طرح آفت برای کشور است! چرا باید اموال مسئولان و فرزندانشان معلوم شود؟!

//


میرزایی در ادامه در مورد تعهد ۲۱ ساله پزشکان سهمیه مناطق محروم اظهار کرد: اینطور که ما پیش می‌رویم سنگ روی سنگ بند نمی‌شود. به نظرم در این زمینه بهتر است ببینم قانون چه می‌گوید و پای قانون اساسی را به میان نکشیم!

بیشتر بخوانید:



 
جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان بسیجی دانشگاه بجنورد با استاندار خراسان شمالی، امروز، ۱۶ آذرماه به مناسبت روز دانشجو برگزار شد و در این جلسه دانشجویان ساعت زنگ داری به استاندار تقدیم کردند تا به رئیس جمهور تحویل دهد تا نسبت به شرایط و احوال کشور آگاه باشد.

بیشتر بخوانید:



تیتر فردا//نیم‌نگاهی به برنامه‌های دانشجویی به مناسبت ۱۶ آذر / از تجمع دانشجویی در اعتراض به وضعیت معیشتی تا تقدیم کتاب به نماینده مجلس


برنامه تشکل‌های دانشجویی به مناسبت ۱۶ آذرماه به اینجا ختم نمی‌شود و قرار است تا پایان هفته جاری ادامه داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار