کد خبر:۸۱۰۷۶۶

شب موسیقیایی شبکه چهار با استاد جلال الدین محمدیان

استاد جلال الدین محمدیان خواننده پیشکسوت، مهمان امشب مجله زنده شبانگاهی «شب موسیقی» می‌شود.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در برنامه امشب یکشنبه ۱۷ آذر ماه رضا مدوی مجری کارشناس «شب موسیقی» میزبان استاد جلال الدین محمدیان می‌شود و با وی در خصوص غفلت مردم یا مسئولین از هنرمندان گفتگو میکند.

ناشنیده‌های این هفته «شب موسیقی» اثری تازه و ناشنیده از این هنرمند پیشکسوت را برای اولین بار از قاب شبکه چهار سیما پخش می‌کند.

رضا مهدوی در گفتگویی تلفنی با خشایار اعتمادی خواننده موسیقی پاپ علت خداحافظی اش از دنیای موسیقی را جویا می‌شود.

همچنین با مهرداد پازوکی آهنگساز در خصوص موسیقی گفتگویی صورت گرفته است که در دوبخش در برنامه امشب پخش می‌شود.

«شب موسیقی» یکی از برنامه‌های «شب‌های هنر» است که به تهیه کنندگی حبیب الله ذوالفقاری، پیرامون مسائل موسیقی، یکشنبه شب‌ها ساعت ۲۳ از شبکه چهار سیما پخش می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار