کد خبر:۸۱۱۵۲۳

«بیگانه» در ۳۰ قسمت به نگارش درآمد/ دختری که در پنج سالگی یتیم شد

سیدجلال الدین دری فیلمنامه سریال «بیگانه» را در ۳۰ قسمت به نگارش درآورده و به سیمافیلم تحویل داده است.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سیدجلال الدین دری نگارش سریال «بیگانه» را به تازگی به پایان رسانده و این مجموعه از سریال‌های جدید سیمافیلم است.

مهدی ارگانی مشاور این پروژه است و برای ساخت در یکی از شبکه‌های سیما آماده خواهد شد. این سریال در ۳۰ قسمت نوشته شده و مجموعه‌ای با فضای ملودرام و اجتماعی دارد.

دری در حال حاضر نگارش این متن را به پایان برده و فیلمنامه آن را به سیمافیلم تحویل داده است و احتمالا کارگردانی «بیگانه» را هم خودش به عهده خواهد گرفت.

این سریال درباره دختری به نام حمیراست که در پنج سالگی یتیم می‌شود و مردی او را به فرزندی می‌پذیرد.

«کپی برابر اصل» از جمله سریال‌های جلال الدین دری است که نویسندگی و کارگردانی اش را بر عهده داشت و در حدود ۱۳ قسمت از شبکه یک سیما روی آنتن رفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار