آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۲۱۰۵

سرنگونی پهپاد ترکیه‌ای در نزدیکی طرابلس

مرکز اطلاع‌رسانی جنگی وابسته به نیرو‌های تحت امر ژنرال «خلیفه حفتر» از سرنگونی یک پهپاد ترکیه‌ای در نزدیکی طرابلس خبر داد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، همزمان با اعلام خلیفه حفتر فرمانده شبه‌نظامیان شرق لیبی برای آغاز عملیات سرنوشت‌ساز علیه طرابلس، پایتخت لیبی، نیرو‌های تحت امر او از سرنگونی یک پهپاد ترکیه‌ای در نزدیکی طرابلس خبر دادند.

شبکه سعودی العربیه به نقل از منابع لیبیایی از پیشروی نیرو‌های حفتر در تمامی محور‌های طرابلس خبر داد و افزود که در محور عین زاره نیز درگیری بین نیرو‌های دولت وفاق ملی و نیرو‌های حفتر رخ داده است.

حفتر، ژنرال سابق ارتش لیبی است که هم‌اکنون فرماندهی نیرو‌های شبه‌نظامی شرق لیبی را بر عهده دارد علیه دولت قانونی این کشور که در طرابلس (غرب لیبی) مستقر است، شوریده. او از حمایت عربستان سعودی، امارات و مصر برخوردار است.

نیرو‌های حفتر روز جمعه (دیروز) مدعی شدند که اردوگاه حمزه به عنوان یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های نظامی دولت وفاق ملی را به کنترل خود درآورده‌اند.

«فائز السراج» رئیس دولت وفاق ملی لیبی روز جمعه (دیروز) هر گونه آغاز عملیات گسترده علیه طرابلس را رد کرد و گفت که «آغاز عملیات توهم است، نه سیطره و نه یورش به طرابلس و محله‌های آن در کار نیست».

«عبدالمالک المدنی» سخنگوی رسمی دفتر اطلاع‌رسانی جنگی وابسته به نیرو‌های دولت وفاق ملی نیز هر گونه پیشروی نیرو‌های حفتر به سمت طرابلس را رد کرد. او گفت که اوضاع تحت کنترل نیرو‌های دولت وفاق ملی است و تعقیب و گریز نیرو‌ها همچنان ادامه دارد.

نیرو‌های حفتر همچنین مدعی شدند که در جریان بمباران دانشکده هوایی مصراته مقادیر زیادی سلاح، مهمات ترکیه‌ای و آشیانه پهپاد‌ها و تجهیزات نظامی را تخریب کرده‌اند.

درگیری نیرو‌های شرق (طبرق) و غرب (طرابلس) لیبی از پانزدهم فروردین آغاز شده است؛ زمانیکه حفتر، چهارم آوریل ۲۰۱۹ (پنجشنبه پانزدهم فروردین ۱۳۹۸) به آنچه «ارتش ملی لیبی» خوانده می‌شود، دستور داد به سوی طرابلس (غرب کشور) حرکت و آن را تصرف کند. با گذشت حدود نُه ماه جنگ و درگیری، حفتر نتوانسته وارد پایتخت شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار