آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۲۱۷۷
بر اساس آمار‌های منتشر شده؛

اوضاع ثبت پتنت در ایران خوب است / دریافت ۷۳ گرنت خارجی

بر اساس آمار منتشر شده از ابتدای امسال هزار و ۶۵۳ درخواست از سوی پژوهشگران و محققان ثبت شده که از این میان ۷۳ پتنت نیز در دفاتر ثبت اختراع خارجی گرنت شده است.

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، شیوه زندگی در جوامع پیشرفته تغییر کرده است، این تغییر الگوی زندگی موجب شده تا بخش‌های مختلف صنعت در جامعه روش‌های سنتی را کنار گذاشته و به تسعه محصولات با شیوه‌های فناورانه روی آورند.

یکی از بخش‌هایی که در این حوزه عملکرد متفاوتی از خود ارائه می‌کند شرکت‌های دانش بنیان و استارت‌آپ‌ها هستند، اما از آنجا که قانون کپی رایت در بسیاری از کشور‌های دنیا اجرایی نمی‌شود؛ لذا، لازم است تا فناوران و تولید کنندگان قبل از ورود محصولات خود به بازار‌های داخلی و خارجی اقدام به ثبت اختراع و حفاظت از مالکیت فکری کند.

در ایران مسئولیت ثبت اختراح و مالکیت فکری با کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است؛ این کانون برای حفاظت بیشتر از ایده‌ها، حمایت از ثبت اختراع محققان و پژوهشگران کشور در دفاتر معتبر خارج از کشور حمایت ۹۰ درصدی از ثبت بین المللی اختراعات در نظر گرفته که محقق نیز شده است.

بر اساس آمار‌های منتشر شده، کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری علاوه بر حمایت از ثبت اختراعات بین المللی برای رشد و ترویج فرهنگ ثبت اختراع با ۵۶ دفتر در مراکز علمی و تحقیقاتی همکاری می‌کند.

گفتنی است؛ با حمایت‌های صورت گرفته در ۶ ماهه اول سال ۱۳۹۸ درخواست‌ها برای ثبت اختراع به کانون پتنت ایران رشد داشته است، به نحوی که تا کنون تعداد ۲۷۳ پرونده از هزار و ۶۵۳ درخواستی ثبت شده در سامانه ثبت پتنت از سوی محققان و پژوهشگران مورد تایید قرار گرفته و ۷۳ پتنت نیز در دفاتر ثبت اختراع خارجی گرنت شده است.
 
همچنین، پیش بینی می‌شود تا سال ۱۴۰۴ ایران در رتبه ۲۵ مالکیت فکری جهان قرار گیرد.
 
اوضاع ثبت پتنت در ایران خوب است / دریافت ۷۳ گرنت خارجی
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار