کد خبر:۸۱۲۲۲۷
رئیس سازمان فضایی ایران در یزد:

رشد اقتصادی در حوزه فضایی در سال‌های اخیر ۱۳۹ درصد بوده است

رییس سازمان فضایی ایران گفت: در سال‌های اخیر رشد اقتصادی در حوزه فضایی ۱۳۹ درصد بوده است که این رویه رشد تا ۲۰ سال آینده نیز ادامه خواهد یافت.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه یزد، مرتضی براری در این نشست که در تالار اندیشه دانشگاه یزد برگزار شد، با اشاره به تحولات انقلاب صنعتی و توسعه اقتصاد دیجیتال، اظهار داشت: در حال حاضر افراد خلاق و کارآفرین عنصر اصلی کسب ثروت و توسعه اقتصاد هستند و امیدواریم با تلاش دانشگاهیان، استان یزد در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان پیشرو شود.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در حوزه فضایی، فناوری فضایی را بستر سلطه کشور‌ها دانست و بر استفاده از ظرفیت فناوری‌های فضایی در حوزه محیط زیست، مدیریت بحران و دیگر حوزه‌ها کارگشا برشمرد.

براری ادامه داد: در سال‌های اخیر رشد اقتصادی در حوزه فضایی ۱۳۹ درصد بوده است که این رویه رشد تا ۲۰ سال آینده نیز ادامه خواهد یافت.

وی در پایان پیشنهاد برگزاری رویداد استارتاپی در حوزه فناوری فضایی و با همکاری دانشگاه یزد، سازمان فضایی ایران و صندوق نوآوری و شکوفایی را داد.
 
قاسم برید لقمانی رئیس دانشگاه یزد نیز با ابراز امیدواری از اینکه این نشست دستاورد‌های خوبی برای کشور و استان داشته باشد، اعتماد به دانشگاهیان در انجام طرح‌های صنعتی و پژوهشی را بسیار مهم خواند و انجام درست و به موقع تعهدات دانشگاهیان را موجب حفظ اعتبار و ارزش دانشگاه برشمرد.
 
قاسم برید لقمانی با اشاره به تجربه‌های موفق دانشگاه در صنایع نظامی و هسته‌ای از همکاری با سازمان فضایی ایران ابراز خرسندی کرد.
 
در ادامه این نشست، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه یزد نیز خلاصه‌ای از وضعیت و تعداد دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه ارائه کرد و از برنامه‌ها واقدامات دانشگاه در راستا ارتباط با صنعت سخن گفت.

برگزاری رویداد‌های استارتاپی با همکاری طرفین و کمک در راه‌اندازی مرکز سنجش و پایش جوی- فضایی از مواردی بود که در این جلسه مطرح شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار