کد خبر:۸۱۲۲۵۴
کلانتری در مراسم روز دانشجو:

چرا با وجود مشکل آب آشامیدنی ۸۹۲ روستای لرستان موضوع انتقال آب از الیگودرز اجرا شد

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان گفت: چرا با وجود اینکه ۸۹۲ روستای لرستان مشکل آب آشامیدنی دارد، باز هم طرح انتقال آب از الیگودرز به شهر‌های خوانسار، گلپایگان، خمین، محلات و قم اجرا شده است؟!

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رضا کلانتری، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان در مراسم روز دانشجو که با حضور خادمی، استاندار لرستان در این دانشگاه برگزار شد، گفت: گرامی می‌داریم روز ۱۶ آذر که ۵ روز از آن می‌گذرد و استاندار بالاخره با اجبار تشکل‌های دانشجویی، مهمان دانشجویان دانشگاه لرستان شد.

کلانتری افزود: ۱۶ آذر، نماد روحیه خروشان جنبش دانشجویی، تجلی بصیرت، مظهر ایثار، استقلال، آزادی و نشان بارزی از نقش بی‌نظیر دانشجویان ایران اسلامی، در شناخت ریشه‌های استعمار و استکبارستیزی است. در وضعیت حساس کنونی که استکبار و نظام سلطه با هجمه‌های رسانه‌ای گسترده و بسط جنگ اقتصادی و تحریم‌های ظالمانه، عرصه را بر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تنگ کرده است، نقش دانشگاه و دانشجو در تحقق گفتمان‌سازی نوین اسلامی، تعمیق باور‌ها و بسط آرمان‌ها و ارزش‌های دینی، شعائر انقلابی و دفاع مقدسی، در جامعه پر رنگ‌تر از پیش است.

کلانتری گفت: ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو به ویژه شهدای ۱۶ آذرماه سال ۱۳۳۲ و شهدای هشت سال دفاع مقدس، بر پیوند ناگسستنی اساتید، دانشگاهیان، تشکل ها، نهاد ها، کانون‌ها و تمامی دانشجویان، با رهبر فرزانه انقلاب اسلامی تاکید می‌کنیم، به یقین دانشجویان و دانشگاهیان در سایه عمل به رهنمود‌های ارزشمند و سفارش‌های حکیمانه و مدبرانه مقام معظم رهبری (دامت برکاته) می‌توانند مهم‌ترین وظیفه و رسالت خود را که دفاع از کیان انقلاب اسلامی و تلاش برای کارآمدی نظام مقدس جمهوری اسلامی است محقق سازند.

وی افزود: ضمن خیر مقدمِ مجدد خدمت جناب استاندار، که بهتر است بگوییم جناب خدمتگذار، بالاترین مسئولیت استانی به عهده شماست. جناب آقای خادمی، پس خدمتگذارترین فردی که باید به مردم این استان خدمت کند و به دغدغه‌ها و مطالبات آن‌ها رسیدگی کند، شخص شما و هیئت زیر نظر شما است. نیاز است چند مسئله‌ای کوتاه مطرح شود. با شروع سال تحصیلی در هر ترم، به دلیل کمبود زیرساخت‌ها و کمبود فضای کافی در خوابگاه‌های پسرانه دانشگاه لرستان، تقریبا تمامی دانشجویان جدید به خوابگاه‌های خودگردان با هزینه‌های مضاعف و دارای شرایط نامطلوب فرستاده می‌شوند، ولی گا‌ها شاهد آنیم تعدادی از این دانشجویان تازه وارد، بوسیله ارتباط گرفتن با استانداری، پارتی بازی و رانت خواری به خوابگاه‌های دولتی معرفی می‌شوند و در اتاق مورد انتخاب خود ساکن می‌شوند و به دانشجویان بی بضاعت و تحت پوشش و حتی دانشجویان دارای سهمیه ایثارگری بعد از دو یا سه ترم و با پشت سرگذاشتن مراحل مختلف و اذیت کننده، خوابگاه دولتی تعلق می‌گیرد.

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان ابراز کرد: اگر بخواهیم به مسائل دیگر بپردازیم نرخ بیکاری در لرستان، به بالاترین نرخِ بیکاری در کشور تبدیل شده است. با توجه به اینکه هر ساله نسبت به سال قبل، پذیرش دانشجو در دانشگاه لرستان به‌صورت چشمگیری افزایش می‌یابد، چه تدبیری نسبت به اشتغال و رفاه جوانان و دانشجویان در این استان اندیشیده شده است؟

وی خاطرنشان کرد: حرف از تدبیر شد، به نظر شما دولت تدبیر و امید، به غیر از ناامیدی، کوچکتر کردن سفره مردم، بالا بردن نرخ تورم و بی انگیزه کردن جوانان نسبت به زندگی و آینده خود، دیگر چه تدابیری در نظر دارد؟

کلانتری گفت: چرا با وجود اینکه ۸۹۲ روستای استان لرستان مشکل آب آشامیدنی دارد و ۶۸ هزار جمعیت روستایی این استان به وسیله تانکر آب رسانی می‌شوند، باز هم طرح انتقال آب از شهرستان الیگودرز به شهر‌های خوانسار، گلپایگان، خمین، محلات وقم اجرا شده است؟! آیا این کار جز خسارت به زمین‌های کشاورزی، خشک شدن چاه‌ها وسر چشمه ها، و از بین رفتن مجتمع‌های پرورش ماهی در این شهرستان دستاورد دیگه‌ای هم داشته است؟ رویکرد استاندار لرستان در قبال این ضرر و زیان سنگین چه بوده؟ و چه خواهد بود؟

وی بیان کرد: از دیدگاه امام علی (ع)، مسئولیت مدیران حکومتی در پاسخگویی به مردم، وظیفه‌ای بسیار مهم است و کسی می‌تواند موفق باشد که در عرصة خدمت رسانی، انجام وظایف و تعهدات خود در قبال جامعه و مردم کوتاهی نکند و کار‌ها را به نحو نیکو انجام دهد. در مسئله مسئولیت پذیری کارگزاران حکومت، فرمانبرداری، اطاعت امر و اجابت درخواست مردم، اصلی‌ترین مسئله است.


مسئولان اگر توان اداره مملکت را ندارند چرا استعفا نمی‌دهند؟

دبیر هماهنگی کانون‌های فرهنگی دانشگاه لرستان نیز در این مراسم گفت: دانشجو باید آرمان گرا، استقلال طلب به معنای واقعی، مطالبه گر و سرزنده باشد و دانشگاه است که باید این فضا را برای دانشجو فراهم کند.

وی افزود: آقای استاندار! امروز به لطف تلاش همه جانبه مسئولان، دانشگاه فرسنگ‌ها از رسالت اصلی خود فاصله گرفته است. دانشگاهی که باید محل تفکر و خروجی آن تولید فکر برای جامعه باشد حال خود دچار مشکلات زیادی است. امروز محیط فرهنگی دانشگاه‌ها به دلیل کمبود یا نبود بودجه به رکود رسیده است.

دبیر هماهنگی کانون‌های فرهنگی دانشگاه لرستان اضافه کرد: کانون‌های فرهنگی - اجتماعی - هنری ما با کمترین امکانات موجود فعالیت می‌کنند و معاونت پشتیبانی به صورت قطره چکانی بودجه فرهنگی را واریز می‌کند. معوقات مالی فعالان فرهنگی از دانشگاه به فروردین ماه برمی گردد در صورتی که بودجه بعضی معاونت‌ها مثل معاونت دانشجویی و عمرانی به موقع پرداخت می‌شود.

وی افزود: انتظار می‌رود به عنوان بالاترین مقام اجرایی استان، از طریق معاونت فرهنگی اجتماعی استانداری به این قضیه ورود کنید. آقای استاندار! گروه نمایش و موسیقی ما حتی یک سالن هم برای تمرین ندارند. هیچگونه حمایت فکری از فعالان فرهنگی نمی‌شود در صورتی که ظرفیت کار حتی در حد اشتغال زایی دانشجویان نیز در فضای کانون‌ها وجود دارد. به‌خاطر رفتار‌هایی که در بالا ذکر شد و دلیل برخورد سلیقه‌ای مسئولان با دانشجویان فعال فرهنگی، از طرفی شاهد کم شدن محسوس برنامه‌های فرهنگی در دانشگاه و از طرفی شاهد استعفای بعضی از دبیر‌های کانون‌ها من جمله کانون شعر وادب و محیط زیست هستیم.
 
//دولت تدبیر و امید، چه تدابیر دیگری برای مردم در نظر دارد؟

دبیر هماهنگی کانون‌های فرهنگی دانشگاه لرستان اذعان کرد: علیرغم وجود ظرفیت اساتید و دانشجویان مجوز ورود و بحث به تمام معضلات فرهنگی به دانشجویان داده نمی‌شود و با سانسور موضوعات، فعالیت‌ها پیش می‌رود. مجموعه دانشگاه اگر به این درک برسد که ارتباط و همکاری با مجموعه‌های فرهنگی و اجتماعی سطح شهر یک فرصت محسوب می‌شود نه تهدید، آن وقت است که میتوان گفت: دانشگاه مبدا تحولات است.

وی گفت: آقای استاندار؛ حال این روز‌های جنبش دانشجویی خوب نیست. وقتی نقد می‌کنیم آشوبگر شناخته می‌شویم، نه دلسوز. وقتی فعالیتی قرار است انجام دهیم سانسور می‌شویم نه تشویق. بار‌ها گفته ایم و باز هم می‌گوییم اگر فرهنگ و فعالیت فرهنگی اولویتی برای دانشگاه ندارد یکبار برای همیشه تکلیف ما فعالین فرهنگی را مشخص کنید. برای ما جای سوال است که چگونه وقتی کانون‌های فرهنگی قصد برگزاری برنامه‌ای در روز خاصی را دارند به این بهانه که فلان تشکل سیاسی برنامه‌ای با همان محتوا قرار است برگزار کند، برنامه ما لغو می‌شود.

دبیر هماهنگی کانون‌های فرهنگی دانشگاه لرستان خاطرنشان کرد: مگر ما در کار تشکل‌های سیاسی دخالت می‌کنیم که آن‌ها در برنامه‌های فرهنگی مثل استندآپ کمدی، جشنواره شعر و نمایشگاه طراحی و... دخالت می‌کنند. آقای استاندار! لرستان پر است از ظرفیت‌های طبیعی و خدادادی که قطعا حضرتعالی بهتر از بنده واقف به این موضوع هستید. به جرات می‌توان گفت: ظرفیت گردشگری استان لرستان در کشور اول است، اما سازمان میراث فرهنگی و گردشگری برای استفاده از این ظرفیت‌ها چه کرده است، جز اینکه به دلیل سوانح طبیعی و انسانی شاهد تخریب و نابود شدن این بنا‌ها هستیم و مسئولین مربوطه هنوز هم در خواب به سر می‌برند.

وی گفت: چرا با وجود این همه ظرفیت لرستان باید رتبه ۲۴ ام کشور در شرایط سهولت کسب و کار را داشته باشد؟ اینکه کارخانه سیمان دورود، پارسیلون خرم آباد، یخچال سازی و... رو به نابودی می‌روند. اینکه هیچ کارخانه و پروژه جدید به بهره برداری نمی‌رسد. اینکه درصد اشتغال در لرستان جز کمترین‌ها در کشور است. اینکه هیچ تضمینی وجود ندارد که ما دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی وارد بازار کار شویم. مقصر تمام این‌ها مسئولانی هستند که سیاسی کاری را به رفاه مردم ترجیح می‌دهند. مسئولان اگر توان اداره‌ی مملکت را ندارند و نمی‌توانند جوابگوی مردم باشند چرا استعفا نمی‌دهند؟ چرا تاوان اشتباه مسئولان را باید مردم و دانشجویان با قطعی اینترنت بدهند؟
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار