محمد ثقفی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو با اشاره به حضور مستند «خودکار» در دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار اظهار داشت: این مستند روایتگر زندگی «علیاکبر رفوگران» پدر نوشتافزار ایران است.
کارگران مستند «خودکار» ضمن تشریح علل ساخت این مستند خاطرنشان کرد: این اثر روایتگر زندگی یک تولیدگر ایرانی است که در طول ۶۰ سال با تحت هر شرایط به تولید ادامه داد و فعالیت خود را متوقف نکرد.
وی با اعلام اینکه ساخت این مستند یکسال به طول انجامید تصریح کرد: مراحل ساخت مستند «خودکار» از سال ۹۷ آغاز و در اوایل سال ۹۸ به پایان رسید.
ثقفی با اشاره به پیامهای مستند «خودکار» برای جامعه و به ویژه نسل جوان ابراز داشت: تلاش کردیم تا با ساخت این مستند این پیام را به منتقل کنیم که هیچ شرایطی نباید مانع تولید و سازندگی شود؛ البته ممکن است که این حرف در وهله اول شعاری به نظر برسد اما این مستند اثبات میکند که این امر قابل تحقق است.
کارگران مستند «خودکار» مهمترین ویژگی جشنواره فیلم عمار را مردمی بودن آن دانست و عنوان داشت: جشنواره مردمی فیلم عمار این فرصت را برای هنرمندان جوان و دغدغهمند ایجاد میکند که آثار آنها در سطح وسیعی دیده شود.
وی با بیان اینکه جشنواره عمار چارچوب مشخصی دارد که هنرمندان میتوانند آثار خود را در چارچوب این جشنواره به نمایش بگذارند گفت: یکی از مزیتهای جشنواره فیلم عمار این است که هر فردی که بتواند در چارچوبهای جشنواره اثر تولید کند میتواند در این جشنواره شرکت کند.