کد خبر:۸۱۳۱۵۶
در میزگرد پژوهشی حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم - ۲

خجسته: برای رسیدن به دانشگاه نسل سوم باید دولت نسل سوم هم داشته باشیم

رئیس دانشکده فناوری‌های نوین علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: دولت نسل سوم دولتی است که سهم پژوهش، نوآوری و فناوری را همانند دولت کره جنوبی در جی دی پی مشخص کند.

خجسته: برای رسیدن به دانشگاه نسل سوم باید دولت نسل سوم هم داشته باشیم

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، خجسته، رئیس دانشکده فناوری‌های نوین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی امروز در میزگرد پژوهشی حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم که به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش برگزار شد، گفت: دانشکده فناوری‌های نوین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر علوم بین رشته‌ای مثل علوم بافت در راستای بهبود و ارائه خدمت و همچنین ارتقای جایگاه دانشگاه در بخش سلامت جامعه تاسیس شده است؛ بنابراین ما نوآوری را به عنوان پیش نیاز اعضای هیئت علمی و دانشجویان این دانشکده تعریف کرده ایم و گفته ایم که هر دانشجو پی اچ دی باید مساوی با یک ایده جدید باشد.

وی با بیان اینکه در دانشکده فناوری‌های نوین باید هر استاد به همراه یک هسته فناور باشد و آن را به یک شرکت دانش بنیان تبدیل کند، تصریح کرد: سالیانه ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار تصادف منجر به جرح که باعث ضایعات استخوانی می‌شود در کشور اتفاق می‌افتد با این وجود در دانشکده فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یک چاپگر سه بعدی طراحی و در بیمارستان طالقانی مورد بهره برداری قرار گرفت. به دنبال استفاده از این سیستم تاکنون ۱۵ بیمار که دچار ضایعات استخوانی بودند درمان شده اند. همچنین با توجه به اطلاع رسانی‌های صورت گرفته متقاضیانی هم از کشور‌های همسایه خواستار استفاده از این تکنولوژی شده اند.

خجسته با تاکید بر اینکه تولید ایده وظیفه دانشگاه است، ولی تبدیل شدن آن به ثروت و وارد کردن آن به صنعت باید از بالا به پایین اتفاق بیفتد، اظهار کرد: تا وقتی که چرخه سه گانه دولت، اقتصاد و سیاست به درستی کار نکند همه ایده‌ها نمی‌توانند وارد صنعت شوند پس پیش از اینکه دانشگاه نسل سوم داشته باشیم باید دولت نسل سوم داشته باشیم. در هر حال دولت نسل سوم دولتی است که سهم پژوهش، نوآوری و فناوری را به مانند دولت کره جنوبی در جی دی پی مشخص کند.

رئیس دانشکده فناوری‌های نوین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در دانشگاه‌ها نیرو‌های نوآور فراوانی وجود دارد که می‌تواند در پیشبرد اهداف ما در تحقق دانشگاه نسل سوم موثر باشند منتهی به شرط اینکه چرخ حمایتی به خوبی بچرخد.

وی با اشاره به اینکه دانشکده فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی تنها دانشکده‌ای است که دارای امتیاز مرکز رشد است، افزود: ۵۰ درصد هیئت علمی این دانشکده هسته فناور و ۳۵ درصد آن‌ها شرکت دانش بنیان دارند البته امیدواریم به سمتی برویم که هر یک از اعضای هیئت علمی به مثابه یک شرکت دانش بنیان باشند.

خجسته گفت: اگر اعضای هیئت علمی ثروت آفرین باشند آن وقت می‌توان گفت که در مسیر درست حرکت کرده ایم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار