احداث 15 هزار متر مربع سراي محله در شمال تهران
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۳۲۲

احداث 15 هزار متر مربع سراي محله در شمال تهران

قائم مقام شهردار منطقه يک گفت: بيش از 15 هزار و 500 مترمربع سراي محله به منظور فراهم سازي امکانات فرهنگي، اجتماعي، ورزشي و ... براي شهروندان محلات در نواحي 10 گانه شمال تهران در حال ساخت است.

به گزارش گروه اجتماعي« شبكه خبر دانشجو»منصور کتانباف با اعلام اين مطلب اظهارداشت: برنامه 5 ساله منطقه يک که از سال 87 تا 91 طراحي شده بود به صورت فشرده تر در يک زمان 3 ساله تعريف شد و تا پايان سال 89 به اتمام مي رسد که ساخت سراهاي محله در محلات شمال تهران يکي از برنامه هاي اساسي براي ساماندهي و افزايش سرانه هاي فرهنگي، اجتماعي در منطقه بوده است.
قائم مقام شهردار منطقه يک خاطرنشان کرد: دو سراي محله کاشانک و اوين سال گذشته احداث شد و امسال نيز سراي محله شهرک نفت، سوهانک، اراج، نياوران، گلابدره حکمت، ولنجک، درکه و ازگل که در مراحل پاياني ساخت قرار دارند به بهره برداري مي رسند.
 
وي افزود: از پايان مرداد ماه هر ماه شاهد افتتاح يک سراي محله در دست ساخت در منطقه يک خواهيم بود.
 
کتانباف در خصوص تامين سراهاي محله در ساير محلات منطقه تصريح کرد: در محله هاي محموديه، دارآباد و نياوران کاربريهاي چند ساختمان تغيير و به سراي محله اختصاص خواهد يافت.
 
به گفته وي سراهاي محله داراي امکاناتي چون دارالقرآن، کتابخانه، خانه سلامت،‌ خانه بهداشت، دفتر شوراياري، سالن ورزشي، کارآفريني، سالن کنفرانس و... هستند تا در يک مجموعه نيازهاي فرهنگي و آموزشي ساکنان محلات در حد امکان تامين شود.  
 
قائم مقام شهردار منطقه يک گفت: با توجه به کمبود زمين در ساخت و نياز به تامين فضاهاي فرهنگي و ورزشي در منطقه در سال گذشته تلاش شد تا به جاي سطح از ارتفاع استفاده و کمبودها به اين صورت جبران شود./انتهاي ‍پيام/

 

پربازدیدترین آخرین اخبار