کد خبر:۸۱۳۳۰۳
روزنه‌های امید -۳

کارخانه کربن بارد تهران افتتاح شد + عکس

کارخانه کربن بارد تهران با حضور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی در پالایشگاه نفت تهران افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، چند رو زگذشته کارخانه کربن بارد تهران با حضور محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و امیرحسین مدنی مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در پالایشگاه نفت تهران افتتاح شد.
 
این کارخانه آلاینده‌های شرکت نفت تهران را تبدیل به Co۲ می‌کند و قابلیت تبدیل سالانه ۴۰ هزار تن دی اکسید کربن پالایشگاه تهران به کربن صنعتی و خوراکی و تبدیل آن به نخستین پالایشگاه سبز کشور را دارد.

این کارخانه با سرمایه گذاری بنیاد برکت و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) راه اندازی شده که ساخت آن از سال ۱۳۹۴ آغاز شده بود و امروز مورد بهره برداری قرار گرفت.  

کارخانه کربن تهران با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان در ضلع شرقی شرکت نفت تهران احداث شده و از این طریق ظرفیت اشتغال برای ۱۵۰ نفر فراهم شده است.  
 
کارخانه کربن بارد تهران افتاح شد
 
کارخانه کربن بارد تهران افتاح شد
 
کارخانه کربن بارد تهران افتاح شد
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار