
حمایت بنیاد برکت از باغداران و کشاورزان گیلانی
شرکت مشارکتی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با خرید ۲۰ هزار تن از محصولات باغداران و کشاورزان گیلانی، از آنها حمایت میکند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شرکت کشت و گلدشت افشره به عنوان یکی از شرکتهای مشارکتی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام، سالانه ۱۵ هزار تن مرکبات از باغداران و ۵ هزار تن گوجه فرنگی از کشاورزان استان گیلان خریداری میکند.
فعالیتهای این شرکت مشارکتی بنیاد برکت همچنین باعث ایجاد ۱۰۰ شغل مستقیم و ۴۰۰ فرصت شغلی فصلی در شهرستان کمتر توسعه یافته رودسر در استان گیلان شده است.
تولیدات این شرکت شامل کنسانتره پرتقال، پرک (ساکس) پرتقال و نارنگی و رب گوجه فرنگی است که در تولید آب میوه مورد استفاده قرار میگیرند.
بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام از سال ۱۳۹۶ اقدام به مشارکت و سرمایهگذاری ۲۶۷ میلیارد ریالی در شرکت کشت و گلدشت افشره به عنوان یک واحد صنعتی فعال در شهرستان رودسر استان گیلان کرده است. فعالیتهای این شرکت، امکان ایجاد ۴۹۵ شغل مستقیم و غیرمستقیم را برای اهالی این شهرستان فراهم آورده است.
گفتنی است، مدل اشتغالزایی بنگاهمحور یکی از روشهای بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام برای ایجاد اشتغال در مناطق محروم است که در این مدل، اشتغالزایی و محرومیتزدایی از طریق مشارکت و توانمندسازی بنگاههای اقتصادی دنبال میشود.
همچنین از آنجایی که بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام به هیچ عنوان تصدیگری را دنبال نمیکند، مدیریت اجرای مدل اشتغالزایی بنگاهمحور نیز به مانند سایر مدلهای اشتغالزایی، با خود مردم و فعالان اقتصادی است و به همین دلیل، بنیاد برکت از مجموع ۳۴۵ شرکتی که با آنها مشارکت داشته، از ۲۳۵ شرکت خارج شده و سهام خود را به بخش خصوصی واگذار کرده است.
ستاد اجرایی فرمان امام از طریق بنیاد برکت یکهزار و ۱۷۳ طرح شامل ۴۶ طرح توانمندسازی اقتصادی و یکهزار و ۱۲۷ پروژه عمرانی، زیربنایی، فرهنگی، حوزه سلامت و سایر خدمات را با حجم سرمایهگذاری یکهزار و ۵۰۴ میلیارد ریالی در مناطق محروم و کمتر توسعهیافته استان گیلان به بهرهبرداری رسانده یا در دست اقدام دارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.