بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام ۲۲۷ پروژه بهداشتی- درمانی را در ۱۹ استان کشور به بهرهبرداری رسانده یا در دست اجرا دارد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با هدف توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی، ارتقای شاخصههای سلامت و بهداشت و ارائه خدمات درمانی به مردم مناطق محروم و کمتر توسعه یافته، ۲۲۷ پروژه بهداشتی- درمانی را در مناطق محروم و روستایی ۱۹ استان کشور از طریق بنیاد برکت به بهرهبرداری رسانده یا در دست اجرا دارد. این پروژههای بهداشتی- درمانی شامل ساخت و تکمیل بیمارستان، آزمایشگاه، پایگاه اورژانس، خانه بهداشت، مرکز تجهیزات پزشکی، پایگاه سلامت، مرکز بهداشت، مرکز جامع سلامت و مرکز سلامت جامعه است.
بر اساس این گزارش، از ۲۲۷ پروژه مذکور، ۱۵۰ پروژه تکمیل شده و ۷۷ پروژه دیگر در حال اجراست. بنیاد برکت برای احداث و تکمیل این پروژههای بهداشتی- درمانی ۱۸۸۴ میلیارد ریال اعتبار پیش بینی و هزینه کرده است.
پروژههای بهداشتی- درمانی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در ۱۹ استان و ۹۴ شهرستان به بهرهبرداری رسیده یا در حال ساخت است. استانهای سیستان و بلوچستان، خوزستان و لرستان به ترتیب با ۱۰۰، ۵۲ و ۳۷ پروژه، بیشترین سهم را از این پروژهها در میان ۱۹ استان به خود اختصاص دادهاند.
همچنین در حوزه امور زیربنایی، مشارکت در ساخت و تکمیل ۱۱ بیمارستان در مناطق محروم، از برجستهترین اقداماتی است که ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از طریق بنیاد برکت انجام داده، که تاکنون ۸ بیمارستان در شهرستانهای درگز، مینودشت، گرمسار، میانه، بانه، فردوس، قرچک ورامین و بهار در همدان به بهره برداری رسیده است. در همین راستا، بیمارستانهای نیریز در استان فارس، دزفول در شمال استان خوزستان و نهبندان در استان خراسان جنوبی نیز در دست ساخت است. علاوه بر این ۱۱ بیمارستان، بنیاد برکت در ساخت ۴ مرکز پیشرفته درمان سرطان در برنامه مشارکت دارد.
ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) همچنین احداث بیمارستان بزرگ، استاندارد، به روز و مجهزی را در منطقه ۲۲ تهران با بالاترین استانداردهای جهانی در دست ساخت دارد که با ساخت این بیمارستان شاهد تحولی بزرگ در بخش سلامت کشور خواهیم بود.