آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۴۶۶۹

آیا «شستا» اسپانسر تیم ملی فوتبال شده است؟!

مدیر روابط عمومی شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی به اخبار مربوط به اسپانسری تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی ایران توسط شستا واکنش نشان داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسن محمدی ضمن تکذیب اخبار مربوط به اسپانسری تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی ایران توسط شستا اظهار کرد: اگر چه حمایت از تیم ملی فوتبال کشور ارزشمند است و هر اقدامی برای ایجاد نشاط اجتماعی امری مثبت و قابل احترام است، اما تاکنون شستا تصمیمی مبنی بر اسپانسری تیم ملی اتخاذ نکرده است.

وی افزود: شرکت‌های تابعه شستا بر اساس قانون تجارت در حوزه فعالیت‌های تبلیغاتی خود پس از تاییدیه‌های هیئت مدیره‌شان تصمیم می‌گیرند، اما تاکنون هیچ تصمیمی در این خصوص در شستا اتخاذ نشده است.

مدیر روابط عمومی شستا تصریح کرد: شستا به‌عنوان یک بنگاه اقتصادی خود را متعهد به تامین منافع سهام‌داران دانسته و از هرگونه تلاشی برای سودآوری و بیشینه‌سازی منافع سهام‌دارن حمایت می‌کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار