کد خبر:۸۱۴۲۷۱
صائبی در گفتگو با «دانشجو»:

سطح‌بندی اسباب بازی به بلوغ خانواده کمک می‌کند

مشاور پنجمین جشنواره اسباب بازی گفت: سطح بندی اسباب بازی به خانواده کمک می‌کند تا بداند این اسباب بازی به کارش و فرهنگش و زندگیش کمک کند یا نه، و به بلوغ خانواده کمک می‌کند.

سطح بندی اسباب بازی به بلوغ خانواده کمک می‌کندمحمد صائبی مشاور فرهنگی و مدیر حوزه ی مدیرعامل سازمان آتش نشانی تهران و مشاور پنجمین جشنواره اسباب بازی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، درباره فعالیت های کانون پرورشی فکری کودکان و جشنواره اسباب بازی گفت: نگاه کانون پرورش فکری نگاه آموزشی است من با کانون رشد کردم همیشه منتظر پستچی بودم کتاب‌های کانون را بیاورد.

وی در خصوص اسباب بازی ها ادامه داد: سطح بازی با توجه به پیچیدگی بازی نوع ابزار‌هایی که هست مشخص می‌شود یعنی نشان می‌دهد این بازی قرار است رفتارسازی کند یا آموزش نوع کار را داشته باشد که این مساله توسط کانون پرورشی سطح بندی و هلوگرام داده می‌شود.

صائبی تصریح کرد: با توجه به سطح بندی ها فروشنده می‌داند این بازی برای چه سنی است و خانواده را نیز راحت می‌کند پنجمین جشنواره اسباب بازی که به این مدیریت فکر می‌کند می‌خواهد خانواده‌ها را آشنا کند. خانواده‌ای با مراجعه می‌تواند بداند این اسباب بازی به کارش و فرهنگش و زندگیش کمک کند یا نه، و به بلوغ خانواده کمک می کند و این آگاهی را برای خرید داشته باشد نگران این نباشند که اسباب بی ربط خریدند.

وی بیان کرد: اسباب بازی ها به شورای نظارت بر اسباب بازی که دبیر پنجمین جشنواره اسباب بازی نیز هستند برده می شوند زیرا ممکن است در حد ایده باشد و به تولید محصول نرسیده  یا محصولی تولیدی باشد که در شورای نظارت اسباب بازی بررسی می‌شود علت تولیدش توزیعش موضوعات فرهنگی که آیا مغایرت دارد یا خیر؟ همه این روند بررسی می شود و بعد زا گذراندن این فیلترها اسباب بازی به مرحله تولید می رسد. 

 مشاور پنجمین جشنواره اسباب بازی  ادامه داد: با این گفته ها این جشنواره ابزاری می‌شود که تولید کننده و سرمایه گذار همدیگر را بشناسند و محصول تولید شود، چون ممکن است کانون به این نتیجه برسد که بچه‌ها به وسیله نیاز دارند سرمایه گذار نمی‌داند محصولی تولید می‌کند که در بازار می‌ماند، اما وقتی در جشنواره حضور پیدا می کند به این نتیجه می‌رسد که این نیاز جامعه است و به راحتی تولید می‌کند و کانون هم به آن سرمایه فرهنگی دست پیدا می‌کند.

صائبی در پایان گفت: با برگزاری جشنوراه اسباب بازی هم تولید کننده هم مصرف کننده و هم سرمایه گذار در این چرخه اقتصادی سخت حضور پیدا می کنند در سبد کالای مردم  که محصولات فرهنگی کم دارد وارد می شود این نگاه که من چه وسلیه ای تولید کنم که مصرف کننده با نگاه اقتصادی خریداری کند بسیار برای کانون مهم است.
 
گفتنی است؛ پنجمین جشنواره ملی اسباب‌بازی با شعار «تمرین زندگی» از ۷ تا ۱۳ دی ۱۳۹۸ در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب تهران برگزار می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار