محمد صائبی مشاور فرهنگی و مدیر حوزه ی مدیرعامل سازمان آتش نشانی تهران و مشاور پنجمین جشنواره اسباب بازی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، درباره فعالیت های کانون پرورشی فکری کودکان و جشنواره اسباب بازی گفت: نگاه کانون پرورش فکری نگاه آموزشی است من با کانون رشد کردم همیشه منتظر پستچی بودم کتابهای کانون را بیاورد.
وی در خصوص اسباب بازی ها ادامه داد: سطح بازی با توجه به پیچیدگی بازی نوع ابزارهایی که هست مشخص میشود یعنی نشان میدهد این بازی قرار است رفتارسازی کند یا آموزش نوع کار را داشته باشد که این مساله توسط کانون پرورشی سطح بندی و هلوگرام داده میشود.
صائبی تصریح کرد: با توجه به سطح بندی ها فروشنده میداند این بازی برای چه سنی است و خانواده را نیز راحت میکند پنجمین جشنواره اسباب بازی که به این مدیریت فکر میکند میخواهد خانوادهها را آشنا کند. خانوادهای با مراجعه میتواند بداند این اسباب بازی به کارش و فرهنگش و زندگیش کمک کند یا نه، و به بلوغ خانواده کمک می کند و این آگاهی را برای خرید داشته باشد نگران این نباشند که اسباب بی ربط خریدند.
وی بیان کرد: اسباب بازی ها به شورای نظارت بر اسباب بازی که دبیر پنجمین جشنواره اسباب بازی نیز هستند برده می شوند زیرا ممکن است در حد ایده باشد و به تولید محصول نرسیده یا محصولی تولیدی باشد که در شورای نظارت اسباب بازی بررسی میشود علت تولیدش توزیعش موضوعات فرهنگی که آیا مغایرت دارد یا خیر؟ همه این روند بررسی می شود و بعد زا گذراندن این فیلترها اسباب بازی به مرحله تولید می رسد.