کد خبر:۸۱۱۴۳۲

فراگیر شدن طرح‌های اجتماع‌محور ستاد اجرایی فرمان امام

طرح‌های اشتغا‌ل‌زایی اجتماع‌محور، بنگاه‌محور و تسهیلات‌محور برکت ستاد اجرایی فرمان امام در استان مازندران به بهره‌برداری رسید.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، با حضور محمد مخبر رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، ۱۳۳۱ طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور، بنگاه‌محور و تسهیلات‌محور برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در ۶ شهر نکا، بهشهر، گلوگاه، سیمرغ، میاندورود و ساری استان مازندران به بهره‌برداری رسید.

با افتتاح این ۱۳۳۱ طرح، ۴۸۲۱ فرصت شغلی در مناطق محروم استان مازندران ایجاد می‌شود.

رییس هیات مدیره بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در آیین افتتاح طرح‌های اشتغالزایی تصریح کرد: ستاد اجرایی فرمان امام با طراحی مدل‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور به دنبال بهره‌ور کردن سرمایه‌های در اختیار مردم و جامعه است تا به وسیله خود مردم، مشکلات‌شان را حل کند.

محمود عسکری آزاد با تشریح سرمایه‌های موجود در کشور برای حل مشکلات گفت: سرمایه‌های انسانی، اجتماعی، طبیعی، فیزیکی و مادی پنج رکن و کلید رفع نارسایی‌های کشور به شمار می‌روند.

وی با تاکید بر اینکه اقدامات ستاد اجرایی فرمان امام در حوزه اشتغا‌ل‌زایی اجتماع‌محور حول این پنج سرمایه است، خاطرنشان کرد: کار اصلی ستاد اجرایی شناسایی نیرو‌های انسانی، ایجاد اتحاد میان آن‌ها و اتصال‌شان به سایر توانایی‌ها است.

رییس هیات مدیره بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام تصریح کرد: طرح‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور بنیاد برکت شامل سحاب، آفتاب، آسمان و مهتاب بر اساس یک سری مطالعات ۳ ساله شکل گرفته و طراحی شده و به دلیل علاقه مردم و وجود پتانسیل‌های فراوان در جامعه، در کمترین زمان ممکن فراگیر شده است.

عسکری آزاد افزود: در طول یکسالی که از اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت می‌گذرد ۲۰ هزار طرح اشتغال‌زایی منجر به ایجاد ۶۰ هزار شغل را به بهره‌برداری رسانده‌ایم.

رییس هیات مدیره بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام با اشاره به اینکه دو سوم بودجه طرح‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور توسط خود مردم تامین می‌شود، اظهار داشت: مدون و استاندارد بودن، ساماندهی مناسب افراد و وجود تسهیل‌گران و منابع انسانی متخصص از جمله دلایل موفقیت طرح‌های اجتماع‌محور است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار